Stephan Mellegers vandaag 30 jaar

Zelf vindt Stephan alle aandacht rond zijn 30e verjaardag maar niets, extra reden dus voor de familie en vrienden om hem extra in het zonnetje te zetten. Vrijdagavond is onder het genot van de nodige drankjes begonnen met het aanbrengen van de eerste versieringen en het plaatsen van een spandoek met pakkende tekst. Zaterdagavond is het feest voortgezet bij café De Whee. Wat de zondag brengt is nog ongewis. Namens alle feestgangers wordt Stephan van harte gefeliciteerd.   

jb stephanmellegers30 

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Twenthe-icoon Frans 65 jaar19 december 2011 Twenthe-icoon Frans 65 jaar Frans Huistede viert vandaag een bijzondere mijlpaal. De Gorenaar is namelijk 65 jaar geworden. Dit vierde hij gisteren bij Café De Buddy's (foto) met zijn vrienden, familie en collega's. […]
  • fotoruumpol21 juni 2012 Maikel Ruumpol is nu 30 jaar Maikel Ruumpol is vandaag 30 jaar geworden. De Gorenaar, die onder meer lokale bekendheid geniet van zijn acties op het voetbalveld, gaat zijn zesde lustrum vieren tijdens het Schoolfeest, […]
  • ‘Gait Pieffers’ stopt na 46 jaar4 mei 2009 ‘Gait Pieffers’ stopt na 46 jaar Je hoort het bijna niet meer: Iemand die meer dan 45 jaar achter elkaar aan het werk is geweest. Wat bijna een unicum is ? Meer dan 46 jaar bij hetzelfde bedrijf. En dus is Gerrit Pijffers […]
  • Jager Robert Bekhuis halve eeuw oud10 september 2016 Jager Robert Bekhuis halve eeuw oud Een groot feest vanavond bij café Buddy's. Daar wordt gevierd dat Robert Bekhuis deze week Abraham leerde kennen. Bekhuis bereikte de respectabele leeftijd van 50 jaar en dat ging zeker […]