Hector nagenoeg veilig na zege op Enter

“Nog een overwinning en dan zijn we er”, herhaalde Hectortrainer Mark Dijkstra zichzelf in de voorbije weken over de doelstelling die handhaven heet. Die zege heeft na een viertal nederlagen en een gelijkspel even op zich laten wachten maar vanmiddag was het dan zover. De groen-witten klopten sv Enter met 2-1 door in de slotfase de winnende goal te maken. De bevrijdende treffer van Christian Haverslag in extremis is opvallend omdat Hector in de voorbije periode meestal onderuit ging door onverwachte goals in de eindfase van de competitie-duels. Tegen laagvlieger Enter ontspinde zich in de eerste helft een gelijkopgaand duel waarin Ivan van Dam Hector op voorsprong zette.

hectorenter

Nog voor rust kwam Enter op gelijke hoogte en de ploeg van trainer Henk Mennegat ging na de thee op jacht naar de voorsprong en ontwikkelde een duidelijk overwicht. Toch trok Hector uiteindelijk aan het langste eind door een paar uitstekende reddingen van keeper Daniƫl Kolbe en de late goal van Haverslag, waardoor Hector zich normailiter weinig zorgen meer hoeft te maken in het restant van deze competitie.