Zesde zege voor vv Twenthe

De topper in de vierde klasse B tussen SP Lochem en vv Twenthe is een prooi geworden voor de Goorse bezoekers. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won door doelpunten van Jeffrey Asbroek en Mark Nijland. Daar zag het lang niet naar uit in Lochem. Halverwege keek Twenthe namelijk tegen een achterstand aan. In het tweede bedrijf stelde Twenthe orde op zaken. Asbroek maakte de 1-1, waarna Nijland de winnende wist te forceren. Het is alweer de zesde overwinning op rij voor vv Twenthe, dat de titel niet meer zal grijpen in de vierde klasse. Promotie via de nacompetitie behoort nog altijd wel tot de mogelijkheden.

Gerelateerde berichten

  • 1000 euro voor skelters op Het Kukelnest2 oktober 2017 1000 euro voor skelters op Het Kukelnest De landelijke actie Lidl helpt lokaal heeft Het Kukelnest een bedrag van 1000 euro opgeleverd. Zij wisten de filiaalhouder het best te bespelen met hun plan. De Goorse supermarkt omarmt […]
  • Winters Genieten tijdens kerstmarkt17 december 2014 Winters Genieten tijdens kerstmarkt Het Twentse Haagje krijgt dit weekend voor even de allure van een echte Weihnachtsstadt. In het centrum van Goor is er zaterdag en zondag weer Goorse gezelligheid tijdens Winters Genieten. […]
  • Zeldam wil Goorse deelname zeskamp2 juni 2010 Zeldam wil Goorse deelname zeskamp De organisatie van de zomerfeesten in Wiene-Zeldam zijn op zoek naar Goorse teams die zich willen inschrijven voor de zeskamp komende zondag, net buiten Goor. Vanwege het 65-jarig […]
  • Twenthe vindt Waterloo in districtsbeker na strafschoppen20 oktober 2016 Twenthe vindt Waterloo in districtsbeker na strafschoppen Twenthe Goor is uitgeschakeld in de districtsbeker na een 1-1 gelijkspel tegen RKZVC. Op Sportpark Piepwillem kwam het in de eerste ronde van de knock-outfase aan op strafschoppen. De […]
  • Derby op Doesgoor, GFC speelt kelderduel bij TVO3 mei 2014 Derby op Doesgoor, GFC speelt kelderduel bij TVO De voorlaatste speelronde is voor één Goorse club nog écht prestatief van belang. Bij de derby tussen Hector en vv Twenthe staat bovenal de prestige op het spel. Al kunnen de bezoekers […]