Big Bang op Big Band Festival

Ze waren de smaakmakers tijdens het kennismakingsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima aan Goor. Het koninklijk orkest Big Bang, onder leiding van dirigent Bert Fransen, speelde destijds in de Goorse feesttent voor het vorstelijke paar. Ze keren nu terug op Goorse bodem tijdens het Big Band Festival. Op Tweede Paasdag zijn ze een van de blikvangers tijdens de zesde editie van het Goorse evenement, dat jaarlijks duizenden mensen trekt. In de komende week meer over het Big Band Festival via deze site. Er wordt namelijk een vierde podium in het centrum geplaatst. Vorig jaar ging op Tweede Paasdag de winst naar de Amstel Bigband (foto).

amstelbigband

Gerelateerde berichten

  • Jasper Groothuis scoort eerste treffer in shirt Excelsior’3111 augustus 2018 Jasper Groothuis scoort eerste treffer in shirt Excelsior’31 Een uniek moment voor de Goorse voetballer Jasper Groothuis. Hij maakte zaterdagmiddag zijn eerste treffer in het shirt van Excelsior'31. De Rijssense Hoofdklasser oefende vandaag tegen […]
  • ‘Tijdelijk’ 30 km/u in de Irisstraat7 november 2017 ‘Tijdelijk’ 30 km/u in de Irisstraat Verwarring alom bij de Goorse automobilisten. Wegens werkzaamheden mogen verkeersdeelnemers maar 30 km/u in de Irisstraat. “Haha, dat is toch lachwekkend?”, stelt een bestuurder cynisch […]
  • Desi Burgers gezond en wel geboren27 augustus 2009 Desi Burgers gezond en wel geboren Michael Burgers en Hannelore Holterman zijn gisteren de trotse ouders geworden van hun kerngezonde dochter. De nieuwste spruit draagt de naam Desi Burgers.  In uiterste euforie laten de […]
  • WMO op bezoek bij UT en Roessingh14 september 2011 WMO op bezoek bij UT en Roessingh Jaarlijks gaat de WMO-raad Hof van Twente op werkbezoek naar instellingen en organisaties die een raakvlak hebben met het werk van de raad. De raad bracht onlangs een bezoek aan MIRA op […]
  • Twenthe wint overtuigend van Hector20 januari 2013 Twenthe wint overtuigend van Hector vv Twenthe heeft vanochtend de derby tegen Hector eenvoudig gewonnen. Op het eigen kunstgras werd het 5-1 voor de thuisploeg. Mark Nijland (2x), Guus Lummen, Marinus Wolters en Koen […]