Poes vermist omgeving Het Jannink

De poes van de familie Groeneveld is 6 april op een onbewaakt ogenblik uit huis weggevlucht. Het gaat om een grijs/zwarte cypers met een gedeeltelijk geamputeerd linker achterpootje waardoor ze mank loopt. De poes is erg schuw en voor alles en iedereen bang. Daarom het uitdrukkelijke verzoek om niet te proberen de poes te vangen, maar zodra u de poes heeft gezien contact op te nemen met de familie via telefoonnummer 0547-785030 of de dierenambulance te waarschuwen. De gouden tipgever kan rekenen op een passende beloning.

jb poestoet      

Gerelateerde berichten

  • Zaalteam: dubbelslag lonkt wederom15 april 2014 Zaalteam: dubbelslag lonkt wederom Het zaalteam van vv Twenthe is net als vorig jaar nog in de race voor de dubbel. De Goorse ploeg plaatste zich gisteravond voor de halve eindstrijd van de beker. In Oldenzaal maakte […]
  • Nieuwe videoclip Cem Kekik9 november 2009 Nieuwe videoclip Cem Kekik Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat Cem Kekik zijn cd "Hebban olla vogala" presenteerde in de Reggehof, maar zijn nieuwe videoclip bewijst dat de zingende advocaat in spé niet stil […]
  • Spanninga zevende op EK BMX11 juli 2016 Spanninga zevende op EK BMX Kevin Spanninga is dit weekeinde als zevende geëindigd tijdens het Europees Kampioenschap BMX in het Italiaanse Verona. De Goorse fietscrosser liet daarmee zien in zijn klasse tot de […]
  • SNS-bankpas gevonden Patrijzenstraat (Update)          16 februari 2014 SNS-bankpas gevonden Patrijzenstraat (Update) Arend heeft een SNS-bankpas gevonden gevonden in de Patrijzenstraat. Voor informatie is Arend bereikbaar op telefoon. Update: de pas is weer in het bezit van de rechtmatige eigenaar.
  • Vanaf maandag weer oud-papierinzameling aan de van Kollaan1 mei 2020 Vanaf maandag weer oud-papierinzameling aan de van Kollaan Vanaf komende maandag, 4 mei, kan er weer oud-papier worden gebracht het inzamelingspunt aan de van Kollaan. Die was gesloten vanwege het Corona-virus. Er kan maandag oud-papier worden […]