Examens: 75 muzikanten geslaagd

75 kandidaten van de Muziekschool Hof van Twente hebben deze week hun praktijkexamen met succes afgelegd. De leerlingen deden examens in verschillende niveaus, namelijk van A (het laagste niveau)  tot en met D (het hoogste niveau). Vijf leerlingen wisten alle cijfers met 8,5 of hoger te halen en slaagden dus met lof. Op het niveau D slaagde Isabelle Haverkort (foto) in de Hofkerk met haar concert met de dwarsfluit.

isabelle

Gerelateerde berichten

  • Twenthe Herbstmeister na imponerende zege in topper13 december 2015 Twenthe Herbstmeister na imponerende zege in topper "Wij staan bovenaan! Ja, wij staan bovenaan." De klassieke voetballeus schalde vanmiddag luidkeels over Sportpark Het Diekman na de sensationele winst van Twenthe op SC Enschede. De topper […]
  • Hector definitief veilig ondanks nederlaag30 april 2017 Hector definitief veilig ondanks nederlaag Het was na de 1-0 zege van vorige week al bijna een feit maar na vandaag is het ook officieel zo dat Hector zich veilig heeft gespeeld in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Mark […]
  • Goor ontbreekt op podium bij Bebseltrofee15 maart 2016 Goor ontbreekt op podium bij Bebseltrofee De Goorse bridge-duo's zijn buiten de prijzen gevallen tijdens de zestiende editie om de felbegeerde Bebseltrofee. Het evenement, dat georganiseerd wordt door Lions Club […]
  • Twee gewonden bij Elastiekenkoers (Update)25 juni 2015 Twee gewonden bij Elastiekenkoers (Update) De Elastiekenkoers is vandaag niet geheel vlekkeloos verlopen. Bij de fietstocht voor het goede doel van Arnhem naar Goor zijn vanmorgen twee gewonden gevallen. Het ongeluk gebeurde op een […]
  • Familiefestijn wederom groot succes23 juni 2012 Familiefestijn wederom groot succes Ook de tweede editie van de hernieuwde editie van het Familiefestijn viel goed bij de Goorse Schoolfeestvierder. Tijdens de drukbezochte reünie zat de sfeer er uitstekend in, in de Tent. […]