Eigenaren van gestolen spullen graven naar politiebureau

Eigenaren van spullen die gestolen zijn van begraafplaatsen in ’t Twentse Haagje kunnen deze week terecht op het politiebureau in Goor. In de woning van de 59-jarige vrouw die verdacht wordt van vernielingen en diefstal op verschillende begraafplaatsen in de regio zijn allerlei spullen gevonden die ze vermoedelijk heeft gestolen. Al die spullen liggen op het politiebureau in Goor. Het gaat van kleine ornamentjes tot plantenbakjes. De politie meldt nadrukkelijk dat het niet gaat om bronzen beelden. OpĀ de website van de politie zijn foto’s te zien van gestolen spullen. Wie al aangifte heeft gedaan wordt verzocht de aangifte mee te nemen. Wie dat nog niet heeft gedaan kan dat alsnog doen.

02 hofvantwente 20140408 01

Gerelateerde berichten

  • LEF voor publiek in actie in Markelo12 oktober 2021 LEF voor publiek in actie in Markelo Na anderhalf jaar mag de Goorse Vocal Group LEF eindelijk weer zingen voor publiek. Vanavond, dinsdag 12 oktober, geven de zangers en zangeressen om 20.15 uur een mini-optreden bij De […]
  • Fietsendief op heterdaad betrapt10 januari 2017 Fietsendief op heterdaad betrapt Een man die gisteren een fiets probeerde te stelen vanuit de fietsenstalling van het station in Goor is gisteren door de politie op heterdaad betrapt. Hij is ingerekend en bleek ook […]
  • Goor krijgt zijn eigen Passion9 december 2017 Goor krijgt zijn eigen Passion Het is landelijk een populaire televisiehit op witte donderdag tijdens Pasen: Het verhaal van de kruisiging en wederopstanding van Jezus, gestoken in een eigentijdse jas. In aanloop nasar […]
  • Radio-uitzending BNR bij Yalp12 september 2015 Radio-uitzending BNR bij Yalp BNR Radio komt naar Goor. Met het programma Gangmakers brengt omroep een bezoek aan het bedrijf Yalp. Het opinieprogramma voor en door ondernemers trekt wekelijks het land in en zal op 23 […]
  • Proficiat!!17 februari 2011 Proficiat!! Hallo daar! Van harte Gefeliciteerd met jullie (klein)dochter vanuit Goor!! Maak er nog een mooie dag van!! Gr. Marco