Paasacties bij Goorse sportclubs

De Goorse sportclubs zetten zich tijdens deze paasperiode op allerhande manieren in voor hun vereniging. Zo leverde de actie bij korfbalvereniging Phenix’72 een bedrag van € 730 op. Leden van de club verkochten paaseitjes. Bij Circus Caroly hebben ze een andere manier gevonden om meer onder de aandacht te komen. Het circus gaat clinics geven aan mensen die bijvoorbeeld een familiedag organiseren. Opgave kan via carladuplessis@nullhome.nl Tenslotte gaat Handbalvereniging Dynamiek zaterdag weer bloemen verkopen in Goor om de clubkas te spekken.

dynamiek

Gerelateerde berichten

  • Goorse zusjes beklimmen Alpe d’Huez27 maart 2013 Goorse zusjes beklimmen Alpe d’Huez Nienke en Fieke Haverkate hopen op 5 juni twee keer de top van de Alpe d'Huez te beklimmen. Samen met zo'n 8.000 andere Nederlanders doen de Goorse zusjes mee aan de achtste editie van de […]
  • Dertig Goorse kandidaten verkiezingen27 januari 2010 Dertig Goorse kandidaten verkiezingen Er zijn in totaal dertig Goorse kandidaten ingeschreven voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dat zijn er twee minder dan 'Hofleverancier' Markelo dat 32 kandidaten op de […]
  • Twenthe wint oefenpotje van Almelo, Hector onderuit22 februari 2017 Twenthe wint oefenpotje van Almelo, Hector onderuit Twenthe Goor heeft vanavond een oefenduel overtuigend gewonnen. De ploeg van trainer Michiel Mensink zegevierde met 5-1 over Almelo. De bezoekers konden in het eerste bedrijf nog wel wat […]
  • Valpreventietrainingen: sta stevig in uw schoenen25 juli 2015 Valpreventietrainingen: sta stevig in uw schoenen De Stichting Welzijn Ouderen Hof van Twente organiseert vanaf september weer trainingen om vallen te voorkomen. De trainingen omvatten acht bijeenkomsten, die in groepsverband plaats […]
  • Circus van de lach…5 maart 2019 Circus van de lach… Ik heb vorige week een kassa aangeschaft. Gewoon zo’n ouderwetse kassa die vroeger in de winkels stond. Ik ben van plan deze kassa neer te zetten op plekken waar het met de dag […]