Glucose sensor verloren bij vv Twenthe (Update)

Een deelneemster aan het schoolvoetbaltoernooi bij vv Twenthe is gisteren haar glucose sensor verloren. Dit is een klein apparaatje dat ze op haar lichaam draagt om zo continu haar bloedsuiker te kunnen meten. Ze kan absoluut niet zonder deze sensor. De vinder wordt verzocht z.s.m. contact op te nemen met Bianca op telefoonnummer 06-11430307.   

Update: De sensor is gevonden en inmiddels weer terug bij de rechtmatige eigenaar

jb glucosesensor

Gerelateerde berichten

  • Update: Zwarte hond weer terecht11 juli 2011 Update: Zwarte hond weer terecht Wouter ten Zijthof is zaterdagmiddag zijn zwarte hond kwijtgeraakt. De hond liep weg toen hij naar de ondergrondse afvalbak liep. Het gaat om een klein hondje met een witte bef. De hond […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Bedelarmband verloren bij De Wiekslag (update)12 juni 2012 Bedelarmband verloren bij De Wiekslag (update) Sam is haar bedelarmband verloren, waarschijnlijk bij de Wiekslagschool of in de directe omgeving daarvan. Aan de bedelarmand zit een lieveheersbeestje, een octupus, haar sterrenbeeld […]
  • Update: Snuf alweer weg…22 september 2011 Update: Snuf alweer weg… Nienke Burgers-Dijksen heeft het er maar druk mee. "Het is weer zo laat...", zegt ze. Haar konijn Snuf is alweer verdwenen. Nienke heeft echter het vermoeden dat iemand het konijn uit het […]
  • Herenfiets gevonden in de Gruttostraat (Update) 29 april 2013 Herenfiets gevonden in de Gruttostraat (Update) Afgelopen vrijdag is in de Gruttostraat een herenfiets gevonden. De fiets is van het merk Simplex, heeft rode snelbinders en een beschadigd zadel. Er is een melding gedaan bij de gemeente, […]