Hector simpel langs Buurse

unalkelHector heeft vanavond de inhaalwedstrijd tegen Buurse simpel met 3-0 gewonnen. Op het eigen Doesgoor kwamen de groen-witten in de eerste helft op voorsprong door een goal van Christian Haverslag. Direct na rust leidde een mooi opgezette aanval tot de 2-0 van Unal Kel (foto). Het bleek ook de genadeklap voor Buurse, de al gedegradeerde hekkensluiter in de vierde klasse B. Wesley Zwoferink tekende halverwege de tweede helft voor de derde Goorse treffer.

De formatie van trainer Mark Dijkstra bezet de zesde plek op de ranglijst met 35 punten uit 23 wedstrijden. Met nog drie duels voor de boeg is er nog een theoretische kans op het behalen van de nacompetitie. Volgende week speelt Hector weer thuis en dan is TVO de tegenstander. De laatste twee wedstrijden zijn de derby’s tegen Twenthe (thuis) en GFC (uit).