Hectormeiden eerste voetbalkampioenen

Het meisjes D1-team van sv Hector is de eerste Goorse voetbalkampioen in deze lente. Het team behaalde vanochtend de titel door in eigen huis met van 4-1 van Almelo te winnen. Het is waarschijnlijk niet het laatste kampioensfeest op ’t Doesgoor. Bij Hector staan ook het derde en het vijfde seniorenteam bovenaan. Bij de jeugd kan in de komende weken de kampioensvlag gehesen worden bij Hector A2, D2 en F3. GFC heeft geen directe kampioenskandidaten dit jaar. Hoe anders is dat bij vv Twenthe. Daar staan het eerste zaalvoetbalteam, het zaterdag-seniorenteam, het eerste vrouwenteam alsmede het derde en vierde zondagteam op pole position voor de titel. Bij de jeugd hebben Twenthe A1 en C2 de beste papieren op het kampioenschap in hun klasse. Het zaalteam en de D1-junioren van de Goorse Tricolores bereikten bovendien de regionale bekerfinale.

hectormeisjesd1SV Hector Meisjes D1 is kampioen