Ruut te Velthuis nieuwe directeur Reggehof

ruuttevelthuisRuut te Velthuis wordt de nieuwe directeur van De Reggehof. Het Goorse verenigings- en evenementencentrum komt vanaf 1 mei onder zijn leiding nadat bijna een jaar geleden Yolanda Mergler haar congé kreeg. Ruut te Velthuis was al directeur van de muziekschool en nam die functie ook al over van Mergler. Met de aanstelling van de 49-jarige te Velthuis krijgt De Reggehof na twintig jaar weer een directeur van Goorse huize. Toen was Bert van de Berg interim-directeur. Te Velthuis is enorm blij met de kans die hij krijgt. “Al besef ik dat de bezuinigingen een enorme wissel hebben getrokken op De Reggehof”.

Komende zondag wordt het nieuwe theaterprogramma gepresenteerd. “Ook daarin moeten we fors terug maar ik wil met alle creativiteit en muzikaliteit die in Goor aanwezig is, wel gaan kijken hoe we ook het theateraanbod weer op peil kunnen krijgen”. Later deze week meer op deze site over de intenties van Ruut te Velthuis met De Reggehof.

Gerelateerde berichten

  • Raymond Leferink 50 jaar3 maart 2019 Raymond Leferink 50 jaar Raymond (Mario) Leferink heeft de magische leeftijd van 50 jaar bereikt. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan heeft onze Mario allemaal pizza's gekregen. Namens alle Dingy's […]
  • Plus 2,9 miljoen euro…..27 mei 2009 Plus 2,9 miljoen euro….. Ondanks de kredietcrisis is de gemeente dit jaar financieel netjes binnen de lijnen gebleven. Sterker nog de gemeente heeft 2008 afgesloten met een batig saldo van bijna drie miljoen euro. […]
  • Xem Bruijns zet voet op Nederlandse bodem10 juli 2010 Xem Bruijns zet voet op Nederlandse bodem De Gorenaren Hans en Natasja Bruijns hebben weer een wereldreis gemaakt naar China om hun tweede adoptiekind Xem te verwelkomen. Dit heugelijke feit werd door de vrienden aangepakt door […]
  • Goorse muziek-nostalgie bij De Ster9 oktober 2015 Goorse muziek-nostalgie bij De Ster Met het optreden van de band Overtime herleeft een stuk Goorse muzieknostalgie in zaal De Ster. Het is voor het eerst sinds lange tijd dat de drie broers Lentelink in gezamenlijkheid weer […]
  • Kunnen Mensink en Groothuis afscheid nemen met een prijs ?29 juni 2018 Kunnen Mensink en Groothuis afscheid nemen met een prijs ? Hoewel de meeste recreatievoetballers nog aan het uitbuiken zijn van het School- en Volksfeest moet de spelers van Twenthe dit weekend nog aan de bak. De equipe van trainer Michiel Mensink […]