Damesfiets gestolen in het centrum

De op slot staande damesfiets van Patrick is in de nacht van zondag op maandag gestolen. Hij had de fiets geparkeerd in de buurt van Shoeby Fashion. De getoonde afbeelding is van het gelijkende herenmodel. Heeft u iets gezien, of weet u waar de fiets is, dan kunt u uw tips mailen naar de redactie. 

jb fiets slomp

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Kledingdiefstallen rond Schoolfeesttent (update)26 juni 2012 Kledingdiefstallen rond Schoolfeesttent (update) Zondagavond zijn 5 jassen, 3 vesten en 2 sjaals uit de fietstassen¬† van een fiets gehaald die achter Takko Fashion in de Grotestraat stond. Inmiddels is 1 jas teruggevonden. Heeft u iets […]
  • Herenfiets gestolen op De Hogenkamp29 september 2013 Herenfiets gestolen op De Hogenkamp Op De Hogenkamp is een herenfiets gestolen. Het betreft een fiets van het merk Batavus in dezelfde uitvoering als onderstaande afbeelding. Heeft u iets gezien, dan graag uw reactie via mail.
  • Sleutelbos gevonden in Berkenstraat18 april 2013 Sleutelbos gevonden in Berkenstraat Maranda heeft vandaag in de Berkenstraat ter hoogte van huisnummer 31 een sleutelbos gevonden. Bent u uw sleutels kwijt, neem dan contact op met Maranda op telefoonnummer 0547-850220 of via mail.
  • Kater Pukkie vanaf het Tuindorp vermist2 mei 2013 Kater Pukkie vanaf het Tuindorp vermist Kater pukkie heeft afgelopen vrijdag het ruime sop gekozen. Na als zwerfkat een jaar lang een goed tehuis te hebben gehad bij Ellen op het Tuindorp lijkt hij het ook daar voor gezien te […]