Longfonds zoekt veel collectanten

Vrijwilligers in en rondom Goor maken zich weer op voor een nieuwe collectie-ronde voor het Longfonds. Afgelopen jaar was de opbrengst in ’t Twentse Haagje € 2.982,15. Een mooi resultaat, volgens de organisatie. Om wederom een resultaat van invloed neer te zetten, zoekt de organisatie vrijwilligers voor de komende collecte in mei. U kunt hiervoor contact opnemen met Joop Geerlings: 0547 275077.

longfonds

Gerelateerde berichten

  • Molenstraat weer open voor (eenrichtings-)verkeer25 maart 2020 Molenstraat weer open voor (eenrichtings-)verkeer Het gedeelte van de Molenstraat tussen de Voorstraat en Middenstraat is vanaf vandaag weer open voor het verkeer. Eénrichtingsverkeer, dat dan wel want er is nog geen zicht op het […]
  • Twenthe maakt het Quick’20 lastig25 oktober 2009 Twenthe maakt het Quick’20 lastig VV Twenthe heeft zondag net niet kunnen stunten tegen Quick '20 in het kader van de districtsbeker. Op bezoek bij de hoofdklasser uit Oldenzaal ging de ploeg van trainer Henk Veldhuis met […]
  • Kat vermist van de Gossinksweide (Update)23 juni 2012 Kat vermist van de Gossinksweide (Update) De kater van Ate Brunnekreef is sinds vanmorgen vermist. De grote kat, genaamd Frodo, is weggelopen van de Gossinksweide. Frodo is een zwart-grijze kat met witte vlekken. Hij heeft een […]
  • Inwonersdag en Truckrun gaan niet door29 september 2020 Inwonersdag en Truckrun gaan niet door Door de nieuwe Corona-maatregelen die gisteren zijn afgekondigd gaan twee lokale evenementen komende zaterdag niet door. Zo is de 'Nieuwe inwonersdag' in het gemeentehuis gecancelled en […]
  • Nici 25 jaar!18 juni 2010 Nici 25 jaar! De vrienden van Nicole Wolbert willen het feit dat hun vriendin 25 wordt niet zomaar voorbij laten gaan, vandaar de felicitaties via deze weg. Met schoolfeest denk ik altijd met de […]