Goor kleurt weer oranje…

De evenementen-agenda van ’t Twentse Haagje is dit weekend goed gevuld. En dat terwijl de deuren in De Reggehof gesloten blijven. Koningsdag wordt afgetrapt met de traditionele rommelmarkt. Het centrum zal dan bevolkt worden door jonge ondernemers in de dop, die hun waar aan de man proberen te brengen. In de middag kunnen kinderen zich opmaken voor allerlei activiteiten in het stadshart van Goor, waaronder de Stalen Ros Rees. Veel oudere jongeren zullen te vinden zijn in het centrum van Hengelo en Enschede. Vanavond is er in de Goorse kroegen al een prelude op Koningsdag. Zo is er bij de Tapperij een Franse Avond.

rommelmarkt1

 

Gerelateerde berichten

  • Ciska centraal in Portret30 december 2014 Ciska centraal in Portret In het programma Portret van Hofstreek FM staat komende zondag Ciska Freriksen centraal. De Goorse was jarenlang het gezicht in de kantine van sporthal De Mossendam. Als kind van negen […]
  • Hockeyteams beginnen met nederlaag15 september 2014 Hockeyteams beginnen met nederlaag De eerste teams van de Goorse Mixed Hockey Club zijn het competitieseizoen begonnen met een nederlaag. Het herenteam was niet opgewassen tegen de Doetinchemse Hockey Club. De ploeg van […]
  • Dameselftal wint Twenthe got talent16 januari 2017 Dameselftal wint Twenthe got talent Een bomvolle kantine op sportpark 't Piepwillem gistermiddag. Daar werd het jaarlijkse festijn 'Twenthe got talent' gehouden. Een bonte verzameling van acts verzorgd door de teams van de […]
  • Dynamiek met perkplanten door Goor21 april 2010 Dynamiek met perkplanten door Goor Om nieuw trainingsmateriaal aan te kunnen schaffen gaat de Goorse handbalvereniging Dynamiek komende zaterdag door Goor om perkplanten te verkopen. Deze actie is vorig jaar opgezet en […]
  • wissinkwinthvtbiljart8 mei 2012 Wissink wint HvT-biljarttoernooi Paul Wissink is de grote winnaar van het eerste Hof van Twente biljarttoernooi. In de Trekpleister won hij de finalewedstrijden met overmacht en won de ABS Drenthen-bokaal. In de […]