Trouwring verloren tijdens winkelen

Tijdens het winkelen is een Gorenaar zijn trouwring verloren. In de ring staat de trouwdatum en een naam gegraveerd. Waarschijnlijk is hij de ring in het centum verloren of bij de Emté. De vinder kan contact opnemen met de redactie via de mail

Gerelateerde berichten

  • Zilveren ring gevonden in het centrum24 augustus 2013 Zilveren ring gevonden in het centrum In het centrum, in de omgeving van de social sofa`s, is gisteren een zilveren ring gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.
  • Michelle zoekt haar zegelring19 oktober 2017 Michelle zoekt haar zegelring Michelle is haar zegelring verloren. De ring is goudkleurig en voorzien van een zwarte steen. Ze is deze afgelopen zaterdag verloren. Heeft u de ring gevonden, neem dan contact op met de […]
  • Ook Willy op zoek naar trouwring28 april 2014 Ook Willy op zoek naar trouwring Willy zoekt naar een trouwring die verloren is in de buurt van de ijsbaan. In de ring is een naam en datum gegraveerd. De vinder kan contact opnemen met Willy via telefoonnummer 0547-260025.
  • Ring gevonden bij de Jumbo29 februari 2016 Ring gevonden bij de Jumbo Bij de Jumbo is afgelopen zaterdag een zilveren ring met een steentje gevonden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Jos, hij is te bereiken via 06-46671772.    
  • Goorse op zoek naar haar gouden ring2 november 2015 Goorse op zoek naar haar gouden ring Een Goorse is op zoek naar haar gouden ring. De ring heeft een platte bovenkant met inscriptie, in de binnenkant is een jaartal gegraveerd. Ze heeft geen idee waar ze de ring verloren is. […]