Ook Willy op zoek naar trouwring

Willy zoekt naar een trouwring die verloren is in de buurt van de ijsbaan. In de ring is een naam en datum gegraveerd. De vinder kan contact opnemen met Willy via telefoonnummer 0547-260025.

Gerelateerde berichten

  • Goorse verliest trouwring, beloning voor vinder2 mei 2016 Goorse verliest trouwring, beloning voor vinder Een Goorse is haar trouwring verloren. De ring is gemaakt van twee gladde gouden ringen, die door een hartje bij elkaar worden gehouden. Deze speciaal voor haar vervaardigde ring heeft een […]
  • Michelle zoekt haar zegelring19 oktober 2017 Michelle zoekt haar zegelring Michelle is haar zegelring verloren. De ring is goudkleurig en voorzien van een zwarte steen. Ze is deze afgelopen zaterdag verloren. Heeft u de ring gevonden, neem dan contact op met de […]
  • Goorse op zoek naar haar gouden ring2 november 2015 Goorse op zoek naar haar gouden ring Een Goorse is op zoek naar haar gouden ring. De ring heeft een platte bovenkant met inscriptie, in de binnenkant is een jaartal gegraveerd. Ze heeft geen idee waar ze de ring verloren is. […]
  • Zilveren ring gevonden bij station26 november 2012 Zilveren ring gevonden bij station Zaterdag is bij de fietsstalling op het station een zilveren ring met steen gevonden. Voor meer informatie kan de eigenaar contact opnemen via telefoonnummer 0547-275466. 
  • jb poesbibi vermist3 december 2013 Poes Bibi vermist op Het Gijmink De 13 maanden oude poes Bibi is sinds maandag spoorloos verdwenen. Bibi heeft een grijs/zwarte vacht en een chip in haar linker schouder. Tot heden hebben diverse zoektochten niets […]