Schreurs Advocaten opent deuren

Goor is een advocatenkantoor rijker. Aan de Klavermaten 65-8 opent Kim Schreurs vandaag de deuren van Schreurs Advocatuur. Ze richt zich zowel op particulieren als zakelijke klanten. Kim Schreurs werkte voor Daniels Huisman Advocaten, dat verdwijnt uit Goor.”In Goor heb ik altijd met veel plezier mijn cliënten bijgestaan. Om te voorkomen dat de inwoners niet meer in hun eigen woonplaats terecht kunnen bij een advocaat start ik een nieuw kantoor”, aldus Scheurs. Voor meer info, check de site. Naast een nieuw advocatenkantoor heeft Rudy Stoker ook een nieuwe onderneming gestart. Hij renoveert graven. Voor meer info, kijk op zijn website.

schreurs advocatuur open in goor

 

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe website makelaar Roetgerink23 maart 2011 Nieuwe website makelaar Roetgerink Vanaf vandaag is de nieuwe website van Roetgerink Makelaardij online. De bedoeling is om het de bezoeker makkelijker te maken een andere woning te zoeken door meer overizht en […]
  • Linde Wittrock volgt notaris Bracht op8 januari 2020 Linde Wittrock volgt notaris Bracht op Het Goorse Notariskantoor Bracht zal op termijn worden overgenomen door Linde Wittrock-De Jong. Zij is per 1 januari in dienst gekomen bij Adriaan Bracht. Linde Wittrock-de Jong is in het […]
  • KWF huldigt collectanten23 april 2019 KWF huldigt collectanten Tijdens een speciale bijeenkomst voor vrijwilligers van het Koningin Wilhelmina Fonds zijn in Goor 21 collectanten gehuldigd die zich al meer dan 10 jaar hebben ingezet voor KWF […]
  • Inbraak Herfstzon op camera26 juli 2011 Inbraak Herfstzon op camera Woest zijn ze, de directieleden van De Herfstzon. Afgelopen nacht werden zij getroffen door een laffe daad. Twee jonge onverlaten hebben even voor de klok van 04.00 uur ingebroken in het […]
  • dujardin-bejo-the-artist25 oktober 2012 Filmhuis Alleman toont The Artist Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag de zwijgende zwart-wit komedie The Artist. De film waarin dus niet wordt gesproken en waarin een filmster verliefd wordt op een getalanteerde […]