Tennistalenten Twente actief in Goor

Bij Tennisvereniging De Mossendam kwamen de beste talenten uit de regio gisteren bijeen voor een specifieke trainings- en wedstrijddag. Onder auspiciën van Tennis Promotor speelden de grootste stylisten uit Twente tegen elkaar. Daarnaast zorgden onder anderen de trainers Jeroen en Pim Heinhuis voor exclusieve trainingen en werd de conditie op de proef gesteld. Na afloop werd Edwin Edel, gewaardeerd vrijwilliger bij De Mossendam, bedankt voor de gastvrijheid door De Tennis Promotor.

img 1250

Gerelateerde berichten

  • Wiene-Zeldam aftrap seizoen zomerfeesten9 mei 2022 Wiene-Zeldam aftrap seizoen zomerfeesten De aftrap van een zomer vol tentfeesten gaat dit weekend beginnen. Veel plaatsgenoten zullen de komende dagen de fiets pakken om het Zomerfeest Wiene-Zeldam te gaan beleven. De aftrap is […]
  • Twenthe 5 zoekt keeper13 juli 2009 Twenthe 5 zoekt keeper Het is een wat ongewone manier om aan spelende leden te komen maar het geeft ook aan dat de nood blijkbaar hoog is. Het vijfde elftal van Twenthe Goor is op zoek naar een nieuwe doelman en […]
  • Klaasen naar laatste 16 in Minehead26 november 2016 Klaasen naar laatste 16 in Minehead Jelle Klaasen heeft zich geplaatst voor de achtste finales van het Players Championship in het Engelse Minehead. De Goorse topdarter was in de tweede ronde met 6-2 te sterk voor landgenoot […]
  • Osteopaat Poppink organiseert inloopuren29 september 2009 Osteopaat Poppink organiseert inloopuren Omdat osteopaat Marc Poppink nog vaak vragen van patienten krijgt over de dekking van de zorgverzekeraar en over de werkzaamheden en mogelijkheden bij zijn praktijk, heeft hij een aantal […]
  • Movado start in Holten16 november 2017 Movado start in Holten Fitnessbedrijf Movado Sports uit Goor start per 1 december met een vestiging in Holten. Het fitnesscentrum opent daar een dependance in een pand aan de Oranjestraat. Daar zit nu nog […]