Jeugd Dynamiek geniet in attractiepark

De jeugd van volleybalvereniging Dynamiek heeft het seizoen onlangs afgesloten in attractiepark Hellendoorn. De CMV-jeugd en B/C-meiden hebben er met elkaar een leuke dag van gemaakt. Ook de trainers en leden van de jeugdcommissie, die mee waren als begeleiding, konden een ritje in de diverse attracties niet afslaan. Om ook kennis te maken met de volleybalvereniging, kan je op dinsdag langskomen in sporthal de Mossendam of een mailtje sturen.

dynamiekhellendoorn

Gerelateerde berichten

  • ukkengfc12 maart 2013 Aftrap project welpenvoetbal bij GFC Woensdag is de officiĆ«le aftrap van het project 'Mini-pupillen spelen welpenvoetbal' bij GFC. De Goorse voetbalclub is de eerste vereniging in de Hof van Twente die meedoet aan het project […]
  • Instuif voor mini’s bij vv Twenthe27 augustus 2014 Instuif voor mini’s bij vv Twenthe In navolging van de eerste selectie beginnen ook de jongste telgen in Goor, na het zomerreces, weer met voetbal. Zo moeten de mini's van vv Twenthe vanavond ook voor het eerst de veters […]
  • schoolontbijt27 november 2013 Beschuitje eten met Nauta De leerlingen van groep 4 van de Prins Constantijnschool mochten vanmorgen een ontbijtje komen eten bij burgemeester Ellen Nauta. De 32 kinderen waren uitgenodigd op het gemeentehuis en […]
  • Adjudant Bassie een kwart eeuw oud24 februari 2013 Adjudant Bassie een kwart eeuw oud Groot feest in de Schoolstraat bij RTV Oost-sportjournalist Tijmen van Wissing. Amper bekomen van het daverende carnavalsfeest moet de gewezen adjudant van CV Sterzo weer voorop in de […]
  • Nationale Daltondag op ’t Gijmink19 maart 2013 Nationale Daltondag op ’t Gijmink De Gijminkschool doet woensdag mee aan de Nationale Daltondag. De Goorse school nodigt alle ouders van de leerlingen en ouders van potentiĆ«le leerlingen uit om een duidelijk beeld van het […]