GFC laat twee punten liggen in Beckum

gfclogoVeel doelpunten, veel inzet, maar een wrange nasmaak. Zo valt het gevoel wat overheerst bij GFC na het 3-3 gelijkspel tegen TVO Beckum het best te omschrijven. De ploeg van trainer Iwan Bult ging slecht van start op bezoek bij TVO en keek na een slordige beginfase al gauw tegen een 2-0 achterstand aan. Dankzij jeugdspeler Thijs Moorman en Daan Zweers beleefde GFC een heuse comeback en draaide de score om: bij rust stond het 2-2. Na de hervatting kabbelde het duel voort en leek GFC er met de volle buit vandoor te gaan na de verdiende 2-3 van Kick Ditzel. Vlak voor tijd ging het echter mis en schoot TVO de 3-3 tegen te touwen, waardoor het gelijkspel voor de Goorse equipe als nederlaag zal voelen.

Gerelateerde berichten

  • Sleutels gevonden Mossendamsweg6 juli 2018 Sleutels gevonden Mossendamsweg Op de Mossendamsweg is een sleutelbos gevonden, met daaraan onder andere een Opel-sleutel. Mist u deze, neem dan contact op met 06-42102691. 
  • Gezellig familieochtend BC Union Goor4 april 2022 Gezellig familieochtend BC Union Goor Badminton Club Union uit Goor heeft gisteren haar traditionele familieochtend weer kunnen organiseren. Er waren meer dan 50 bezoekers, die na een leuke warming-up ook wedstrijden […]
  • De daag’n kwiet….26 mei 2009 De daag’n kwiet…. Koninginnedag. Meivakantie. Hemelvaart. Pinksteren. Het bioritme wordt aardig door elkaar gehusseld deze dagen. Komt ook nog eens omdat de verjaardagen zich in hoog tempo aaneenrijgen in […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)16 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (9) De Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl, die gisteren huis aan huis is bezorgd, is ook online te lezen. Dat kan via deze LINK of via de banner op de site. Fysieke exemplaren zijn op te […]
  • Koninginnedaguitzendingen Hofstreek30 april 2012 Koninginnedaguitzendingen Hofstreek Hofstreek Omroep is vandaag op radio als televisie met extra uitzendingen. Die staan in het teken van de werving van nieuwe medewerkers voor de omroep. Hiervoor gaat Hofstreek met een […]