Ware horrornacht voor Anne Jansen

Afgelopen weekend was Anne Jansen het middelpunt van een waar griezelfeest. Later deze maand viert de Goorse haar 18e verjaardag, nu heeft ze ter ere daarvan alvast een groot horrorfeest gegeven. Vele tientallen bezoekers streden om de griezeligste uitdossing. De familie en vrienden willen haar bedanken voor het geweldige feest.

jb party anne

Gerelateerde berichten

  • Zilveren huwelijk Rudi en Jacquelien6 mei 2013 Zilveren huwelijk Rudi en Jacquelien Het is vandaag 25 jaar geleden dat Rudi en Jacquelien Jansen zijn getrouwd. Het feest is gisteren al gevierd. Dat was driedubbel feest: Rudi is gisteren ook 53 jaar geworden en als klap op […]
  • Ook poes vermist in de PC Hooftstraat29 juli 2013 Ook poes vermist in de PC Hooftstraat Zaterdagavond is, tijdens het noodweer, de poes van de familie Jansen weggelopen. Ze is een Cypers van 7 jaar en luistert naar de naam Kip. Haar vacht is zwart/grijs, met een witte bef en […]
  • Irma van Middendorp ziet ook Sarah30 juni 2014 Irma van Middendorp ziet ook Sarah Voor Irma van Middendorp gaat het feesten vandaag volop door nu ze is toegetreden tot de club van 50. Geheel in het teken van het Goorse feest had ze afgelopen weekend al haar eigen […]
  • Abraham vandaag voor Johan Oplaat 21 januari 2014 Abraham vandaag voor Johan Oplaat Tussen de Abraham`s en relax-gelegenheden is de tuin van Johan Oplaat het toneel geworden van een aflevering sport en spel nu hij vandaag 50 is geworden. De feestgangers zijn in voor een […]
  • Halve Sarah en een weekend feest voor Marion Koers22 mei 2017 Halve Sarah en een weekend feest voor Marion Koers Marion Koers heeft het afgelopen weekend haar 25ste verjaardag gevierd. Hoewel de grote dag zondag de 21ste was, stond het gehele weekend in het teken van deze mijlpaal. Het begon al op […]