Ware horrornacht voor Anne Jansen

Afgelopen weekend was Anne Jansen het middelpunt van een waar griezelfeest. Later deze maand viert de Goorse haar 18e verjaardag, nu heeft ze ter ere daarvan alvast een groot horrorfeest gegeven. Vele tientallen bezoekers streden om de griezeligste uitdossing. De familie en vrienden willen haar bedanken voor het geweldige feest.

jb party anne

Gerelateerde berichten

  • Goorse brandweerlieden assisteren bij evacuatie brand Stadshagen Delden25 april 2021 Goorse brandweerlieden assisteren bij evacuatie brand Stadshagen Delden De Goorse brandweer was gisteren met een wagen en zeven brandweerlieden ter plekke bij de brand in een appartementencomplex aan de Stadshagen in Delden. Daarbij kwamen twee bewoners om […]
  • vrijdagtent30 juni 2013 Verdienstelijk debuut Q5 De derde etappe is volbracht. Hoewel enkele Schoolfeestvierders na een swingende en zware middag al vroeg in de avond waren vertrokken, was het toch nog aangenaam druk in de Tent. Debutant […]
  • Zilveren armband zoekt eigenaar20 september 2010 Zilveren armband zoekt eigenaar De Lief & Leed-redactie heeft weer een sieraad kunnen toevoegen aan de gevonden voorwerpen. Deze mail ontvingen wij vandaag: Vorige week heb ik een zilveren armband gevonden op de […]
  • Goorse scholieren ontbijten met burgemeester Nauta7 november 2014 Goorse scholieren ontbijten met burgemeester Nauta Vanochtend brachten 28 kinderen van groep 8 van RK basisschool Heeckeren uit Goor een ontbijtje bij burgemeester Ellen Nauta op het gemeentehuis. In de Raadszaal gaven ze met dat […]
  • Telefoon verloren omgeving GFC-veld (Update)  5 september 2013 Telefoon verloren omgeving GFC-veld (Update) Maura is gisteren haar witte Samsung Galaxy S-plus verloren, waarschijnlijk rond het GFC-veld of op de naastgelegen parkeerplaats. Heeft u iets gezien, dan kunt u Maura bellen via […]