Waarschuwing voor hondenbezitters

Een vaste bezoeker van Goorsnieuws maakt zich zorgen om hondenbezitters in de omgeving van de Nachtegaalstraat. Bij het grasstrook aan de Nachtegaalstraat zou gisteravond en vanmorgen vergiftigde worst gevonden zijn. Hondenbezitters worden gewaarschuwd om hun huisdieren aan de lijn te houden en goed uit te kijken voor worst dat op het grasveld kan liggen.

hdc3

Gerelateerde berichten

  • 21 mei 2012 Marcel en Annette in het huwelijksbootje Marcel Grootoonk en Annette de Vos hebben elkaar vanmorgen in het Goorse gemeentehuis het Ja-woord gegeven. Daarna werd het kersverse bruidspaar bedolven met kaarten, bloemen en […]
  • proeflestuinen19 mei 2013 Feestelijke afsluiting Muzikale Vorming Bijna 500 kinderen uit de groepen 5 van de basisscholen in Hof van Twente hebben dit jaar Muzikale Vorming gevolgd via docenten van de Muziekschool Hof van Twente. Ze hebben gedanst, […]
  • Henk Bor veertig jaar bij de gemeente27 mei 2010 Henk Bor veertig jaar bij de gemeente Hij is niet meer weg te denken als het gaat om gemeentewerken in Goor en omgeving. Henk Bor is al veertig jaar een gewaardeerde kracht in Goor met organisatorisch vermogen. Vandaag kreeg […]
  • Midwinterhoornblazers weer in actie22 november 2016 Midwinterhoornblazers weer in actie Ze hebben er maanden op gewacht. Maar de start van het midwinterhoorn-seizoen is komende zondag. Dan is namelijk de eerste dag van de advent. Op het erf van de museumboerderij Wendezoele […]
  • Morgen Open Dag Home of Talents15 september 2022 Morgen Open Dag Home of Talents Morgen houdt Home of Talents een open dag in De Reggehof. Dan kan eenieder meedoen met de lessen en workshops dans, muziek, theater en kunst. In de ochtend zijn de leerlkingen van de […]