Kleuterkerk met Jezus en de herder

De Kleuterkerk in Goor heeft zondag weer haar deuren geopend. In de Petrus en Pauluskerk wordt het verhaal over Jezus en de herder voorgedragen. Daarnaast wordt er ook gekleurd, gezongen en worden er kaarsjes aangestoken. De aanvang van de dienst in de parochiezaal is om 09.15 uur.

kleuterkerk3

Gerelateerde berichten

  • Kinderkoor Hofkids weer van start24 september 2019 Kinderkoor Hofkids weer van start Het kinderkoor De Hofkids van Muziekschool Hof van Twente is weer begonnen. Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar repeteren elke donderdag van 16.30 tot 17.15 uur in De […]
  • Klootschieten GFC prooi voor Bomans26 januari 2010 Klootschieten GFC prooi voor Bomans Het is elk jaar weer een druk bezocht evenement: het klootschieten bij GFC. De supportersvereniging van de vierdeklasser organiseert ieder jaar na de jaarwisseling een traditioneel […]
  • Gospelgroep Metanoia speelt in de Ark  4 maart 2014 Gospelgroep Metanoia speelt in de Ark In de Ark is zondag om 10 uur een gastendienst waarin de gospelgroep Metanoia uit Enschede mee zal werken aan de dienst. De dienst wordt geleid door voorganger Jan Bakker. De samenzang […]
  • Fortnite tijdens Mega-instuif Wijkvoorziening ’t Doesgoor2 november 2019 Fortnite tijdens Mega-instuif Wijkvoorziening ’t Doesgoor De eerste activiteit van de buurtsportcoaches van de serie sportinstuiven bij wijkvoorziening 't Doesgoor, is het fysiek spelen van het populaire spel Fortnite middels lasergamen. Voor […]
  • gebroken-bier-fles-froot1-590x39030 november 2011 Gorenaar in gezicht gestoken met bierfles Een 18-jarige jongen uit Goor is zaterdag gewond geraakt bij een steekpartij in Markelo. De Gorenaar werd gestoken met een kapotgeslagen bierfles. Daarbij raakte de tiener gewond in zijn […]