Twenthe wint overtuigend van NEO

Twenthe Goor heeft op de slotdag van de reguliere competitie beslag gelegd op de derde periode. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis rekende overtuigend af met directe concurrent NEO. De bezoekers uit Borne werden met 5-1 naar huis gestuurd. En dat terwijl NEO nog wel goed begon op sportpark Piepwillem. NEO kwam zelfs op voorsprong, daarna bepaalde Twenthe de toon in het duel der subtoppers. Via een eigen doelpunt, Mark Nijland, Roy Vrielink (2x) en Koen Morsink werd het een klinkende zege. Donderdag wacht voor Twenthe de nacompetitie. De ploeg hoopt te promoveren naar de derde klasse. De eerste horde is De Tukkers.

voetbal

Gerelateerde berichten

  • Ukkenleague weer van start23 augustus 2010 Ukkenleague weer van start Zaterdag 4 september gaan de jongste voetballertjes van GFC weer de wei in. Om 9.30 uur start dan de Ukkenleague. Voorafgaand aan het begin van de competitie kunnen de ukken op 1 september […]
  • Twenthe simpel langs Wilhelminaschool10 mei 2015 Twenthe simpel langs Wilhelminaschool Twenthe heeft vandaag nogmaals onderstreept dat ze dit seizoen veel te weinig punten hebben behaald. Bij en tegen Wilhelminaschool was Twenthe veel te sterk voor een zwak spelend […]
  • Gerard en Thea in het huwelijksbootje18 januari 2010 Gerard en Thea in het huwelijksbootje Gerard Veringa en en Thea Nijenhuis zijn vandaag in het huwelijksbootje gestapt. Voor het muzikale echtpaar ging dit niet geheel stilletjes voorbij. Ze werden het gemeentehuis getrakteerd […]
  • Spijkerjas ‘geleend’ in Markelo31 augustus 2015 Spijkerjas ‘geleend’ in Markelo Sven Markerink is zijn jas kwijt. Afgelopen zaterdag is tijdens het dorpsfeest in Markelo zijn jas, naar eigen zeggen gestolen of geleend. "Hij lag in de bosjes tegen over de […]
  • Sjoowavond in Après ski-stijl23 januari 2017 Sjoowavond in Après ski-stijl De Sjoowavond zal dit jaar in winterse sferen plaatsvinden. Tijdens de 44e editie, op vrijdag 17- en zaterdag 18 maart, zullen veel zogenoemde Après ski-nummers ten gehore worden gebracht […]