Mario en Linda trotse ouders van Lotte

Mario Leotta en Linda van Huffelen hebben er sinds 9 mei een tafelgenote bij. Dat is de dag waarop hun dochter Lotte het levenlicht zag. De familie feliciteert Mario en Linda van harte en wenst hen veel geluk.

jb lotte

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Emiel Hummelink vandaag 40 jaar9 september 2012 Emiel Hummelink vandaag 40 jaar Zelf vindt Emiel het maar niks, dus het liefst had hij het stil willen houden. Zijn familie en vrienden denken daar heel anders over, zij willen via deze weg iedereen laten weten dat Emiel […]
  • Nicoline Rams ziet vandaag Sarah14 januari 2013 Nicoline Rams ziet vandaag Sarah Vandaag treedt Nicoline toe tot de vijftigers. Omdat de familie over het gehele land is uitgewaaid kan ze het vandaag helaas niet met hen vieren, maar hebben ze zaterdag alvast een toost […]
  • Ruud en Linda geven elkaar Ja-woord13 mei 2013 Ruud en Linda geven elkaar Ja-woord Vanmorgen zijn Ruud Brunnekreef en Linda Boswinkel getrouwd. De vrienden en vriendinnen zien uit naar het feest, dat volgend jaar wordt gevierd. Hierbij feliciteren zij het kersverse […]
  • Passende Onderwijs Pluim voor Monkie5 april 2017 Passende Onderwijs Pluim voor Monkie Kinderdagverblijf Monkie heeft gisteren een zogenoemde Passend Onderwijs Pluim ontvangen. Dit is een erkenning die in het leven is geroepen met de komst van de wet Passend Onderwijs en […]