Weer vier Goorse voetbalkampioenen

Het afgelopen weekeinde heeft weer een aantal Goorse voetbalkampioenen opgeleverd. Het was, zeker zaterdag, een komen en gaan van de traditionele platte wagens door het Goorse stadshart. Allereerst werden de kleine mannetjes van Hector F3, voor het eerst in competitieverband, ongeslagen kampioen na een 8-0 zege op Eibergen. Ook Hector A2 pakte de titel na een bloedstollende wedstrijd tegen Hulzenze Boys waar een 3-0 achterstand werd omgebogen in een 4-3 overwinning. Bij vv Twenthe was er feest bij het C2-team dat kampioen werd ondanks een nederlaag tegen Warnsveldse Boys en het zaterdagelftal dat in Almelo met 2-4 won van PH. Gisteren werd ook Twenthe 4 kampioen na een 2-0 overwinning op Twenthe 5. Eerder pakten in Goor de meisjes D1, het derde en het vijfde elftal van Hector de titel in hun klasse alsmede het 3e team van Twenthe.

hectorf3wagenHector F3 op de wagen door Goor

Dat elftal kreeg gisteren Hector 6 op bezoek en werd voor het duel blij verrast met een kado van de attente groen-witten. Volgende week kunnen er nog drie voetbalkampioenschappen worden gevierd. De dames van Twenthe en het A1-team kunnen nog kampioen worden evenals Hector D2. Bij GFC is het tweede team in de race voor promotie naar de tweede klasse. Het eerste nacompetitieduel tegen FC Suryoye-Mediterraneo werd gisteren met 4-1 gewonnen.

Gerelateerde berichten

  • Winterkampioenen…26 november 2016 Winterkampioenen… De eerste platte kar met voetbalkampioenen is op de laatste zaterdag van november alweer door de Goorse straten gegaan. De pupillen van GFC jo9 5 (F5) werd vanmorgen kampioen in de zesde […]
  • Hector F1 kampioen na ware thriller, ook titel C113 december 2014 Hector F1 kampioen na ware thriller, ook titel C1 Hector F1 is zaterdag na een zwaarbevochten 1-2 zege ongeslagen kampioen geworden in de 4e klasse. De kleine talentvolle groen-witten hebben maar twee verliespunten maar moesten nog vol […]
  • Goorse derby’s in november en maart22 juli 2017 Goorse derby’s in november en maart De competitiederby's tussen Hector en GFC worden deze voetbaljaargang afgewerkt op 5 november en 11 maart. Dat heeft de voetbalbond KNVB vandaag bekend gemaakt. Op zondag 5 november is de […]
  • Belangrijke duels voor Twenthe en Hector16 maart 2013 Belangrijke duels voor Twenthe en Hector Voor de Goorse clubs staat er dit weekend ijs en wederdienende weer een belangrijke competitieronde op de rol. Twenthe Goor neemt het in de derde klasse op tegen EMMS uit Slagharen. En de […]
  • Hector D1 op de platte wagen16 mei 2009 Hector D1 op de platte wagen Hector D1 is vandaag kampioen geworden. In Geesteren werd in een rechtstreeks duel mede-titelkandidaat Stevo met 2-4 verslagen. Hierdoor sloot de ploeg van de leiders Bob Poorthuis en […]