Volle boodschappentas via Primera (adv)

Op de zaterdag voor moederdag werden bij Primera de Bandijk zes mensen in het zonnetje gezet. Zij hadden namelijk in de periode tussen 11 februari en 9 mei voldoende stempels verzameld en de stempelkaart ingeleverd, die gebruikt is tijdens aankopen van Staatsloten bij Primera. Uit alle honderden ingeleverde bonnen zijn deze mensen uitgeloot. Het prijzenpakket bestond dit keer uit boodschappen; 2 x 50 euro bij Jumbo, 2 x 50 euro bij Albert Heijn Brandenbarg en daarnaast ook bij beide winkels nog eens een cheque van 100 euro.

groepgoed

Een overzicht van de Primera-prijswinnaars:

Jumbo
– 100 euro voor mevrouw Spaay
– 50 euro voor mevrouw Jongmans en meneer Geerdink

Albert Heijn
Р100 euro voor meneer Barendrecht 
– 50 euro voor meneer De Wilde en mevrouw Haafkes

Gerelateerde berichten

  • Sportfestijn schot in de roos20 februari 2019 Sportfestijn schot in de roos Het nieuwe Goorse Sportfestijn voor kinderen in sporthal De Mossendam bleek de afgelopen twee dagen een schot in de roos. De activiteiten werden georganiseerd door het Sportteam van […]
  • Autoloze Irisstraat met straatfeest7 september 2010 Autoloze Irisstraat met straatfeest De werkzaamheden in de Irisstraat zorgen voor overlast maar hebben zo ook wel hun voordelen. Afgelopen zondag bleek dat toen er door het gebrek aan verkeer onbekommerd een straatfeest kon […]
  • Buurtfeest Kloosterlaan in lentezon25 april 2010 Buurtfeest Kloosterlaan in lentezon De Kloosterlaan heeft dit weekend een gezellig en druk buurtfeest afgewerkt. Bij het nieuwe speeltuintje kwamen meer dan honderd mensen bijeen in de prachtige lentezon. De wijk is onlangs […]
  • Bermbrand langs Deldensestraat snel geblust23 juli 2018 Bermbrand langs Deldensestraat snel geblust Een beginnende bermbrand langs de parallelweg aan de Deldensestraat, ter hoogte van het Boake-terrein, is aan het eind van de middag door adequaat handelen van de brandweer snel geblust. […]
  • Klompenmuseum weer open met exclusieve Franse collectie30 juni 2021 Klompenmuseum weer open met exclusieve Franse collectie Het Klompenmuseum opent weer haar deuren. Op dinsdag 6 juli mogen de 25 vrijwilligers hun hart weer ophalen met de opening van het museum. Om meteen het internationale karakter te […]