Ook Sarah voor Irma Keuzink vandaag

Een goede week voor de club van vijftigers, ook Irma Keuzink kan zich vanaf heden tot dit gezelschap rekenen. Vandaag wordt het feestje in huiselijke kring gevierd, aanstaande zaterdag is het grote feest bij dansschool Reiners. Namens de familie via deze weg de hartelijke felicitaties.

jb irmakeuzink

 

Gerelateerde berichten

  • Koddig misverstand om fotograferende Bulgaren1 oktober 2013 Koddig misverstand om fotograferende Bulgaren Goor kan vanavond weer rustig slapen. De fotograferende Oost-Europeanen blijken twee amicale collega's uit Bulgarije van een Gorenaar te zijn. Hij had hen meegenomen naar de Braakmolen om […]
  • Jubilarissen Schlagerkoor in de schijnwerpers3 november 2018 Jubilarissen Schlagerkoor in de schijnwerpers Wim Kappert, Willem Schoterman, Harrie ten Hoopen, Roel Peuling, Rene Morsink en Henk ten Zende zijn deze week in het zonnetje gezet bij de algemene ledenvergadering van het Goorse […]
  • Vluchtelingenproblematiek in carnavalsproclamatie14 februari 2015 Vluchtelingenproblematiek in carnavalsproclamatie Het voornemen om vluchtelingen te huisvesten in Huize Scherpenzeel was zaterdagmorgen één van de onderwerpen in de Carnavalsproclamatie van de Goorse Prins Marcel van CV Sterzo. In de […]
  • Hector ontsnapt tegen Mediterraneo20 maart 2011 Hector ontsnapt tegen Mediterraneo Hector heeft vanmiddag op de valreep drie punten gepakt tegen middenmotor Mediterraneo. Op eigen veld was een laat doelpunt van Cristian Haverslag genoeg voor de overwinning, 2-1. Hector […]
  • Jan van Wissing wint Twenthe Steigert4 januari 2014 Jan van Wissing wint Twenthe Steigert Jan van Wissing, Jean voor intimi, is gisteravond op de nieuwjaarsreceptie bij vv Twenthe uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. De kantinebaas kreeg uit handen van voorzitter Ben […]