Debuut Lammertink, Twenthe op weg naar eindstrijd

GFC en Twenthe moeten morgen weer aan de bak voor de nacompetitie. Twenthe Goor lijkt op weg naar de finale na de 4-1 winst op De Tukkers in de heenwedstrijd. Echter, in Albergen kan trainer Harold Oude Veldhuis niet beschikken over sterkhouder Mark Nijland. Ook is een aantal spelers geblesseerd bij de Tricolores. Bij GFC maakt Romano Lammertink zijn debuut als hoofdtrainer. De clubicoon moet de Oudste Goorsche in de vierde klasse zien te behouden. Morgen speelt GFC, vermoedelijk met een aantal wijzigingen, de eerste wedstrijd in de degradatiepoule. Phenix is de tegenstander. Vanaf 14.00 uur morgen meer op deze site.

lammertinkneemtafscheid

Lammertink speelde 20 jaar in het eerste en maakt morgen zijn debuut als coach

Gerelateerde berichten

  • Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen28 maart 2018 Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen De weersomstandigheden waren niet dat wat gewenst was maar de regen weerhield een groot aantal mensen er niet van om toch mee te lopen in de stoet achter het grote witte kruis tijdens de […]
  • Beheersmaatschappij Brandriet failliet (UPDATE)23 oktober 2013 Beheersmaatschappij Brandriet failliet (UPDATE) De rechtbank in Almelo heeft Beheersmaatschappij Guus Brandriet Beheer failliet verklaard. Guus Brandriet Beheer is volgens TC Tubantia voor 100% eigenaar van de Stichting […]
  • GFC komt niet tot scoren tegen Hoeve Vooruit9 oktober 2016 GFC komt niet tot scoren tegen Hoeve Vooruit Kansen genoeg maar geen treffers voor GFC in het thuisduel tegen Hoeve Vooruit. De wedstrijd op sportpark Heeckeren eindigde zoals het begon met 0-0. In een rommelige eerste helft waren […]
  • De Schöppe in andere handen23 juni 2009 De Schöppe in andere handen Lijstenmakerij De Schöppe blijft bestaan in Goor en gaat over in andere handen. Toon Eeftink (foto) heeft de zaak verkocht aan Enschedeër Ruud Bosgoed die het bedrijf voortzet in de ruimte […]
  • Geen EK-finale voor Hilhorst en Oranje25 juli 2019 Geen EK-finale voor Hilhorst en Oranje Geen finale voor Naomi Hilhorst tijdens het EK voetbal voor vrouwen onder 19 jaar. De Goorse international verloor met Oranje met 3-1 van Duitsland. In de slotfase waren de Oosterburen te […]