Prins Constantijn ontbijt gezamenlijk

Met je klasgenoten op school in plaats van ieder voor zich ontbijten… Dat kon woensdagmorgen op de Prins Constantijnschool. De leerlingen van groep 1 tot en met 5 hebben meegedaan aan het Nationaal Schoolontbijt. Met behulp van de Goorse bakker Van Otten konden de jongste schoolgangers genieten van een goed ontbijt. De Prins Constantijnschool deed voor het tweede opeenvolgende jaar mee aan het Nationaal Schoolontbijt, met dit jaar als thema Samen ontbijten = TOP. Het doel van het Nationaal Schoolontbijt is op een aansprekende manier kijken naar het ontbijtgedrag van de kinderen. Het ontbijt is namelijk een onmisbare maaltijd om goed te functioneren en presteren, toch slaan veel mensen dit over. Ongeveer 2.500 scholen deden dit jaar mee. De Goorse kinderen lieten het zich in ieder geval goed smaken…

Schoolontbijt

Gerelateerde berichten

  • Omwonenden in actie tegen pelletinstallatie13 maart 2018 Omwonenden in actie tegen pelletinstallatie Bewoners van de Kevelhammerhoek willen voorkomen dat de nieuwe Pellet-installatie op het Haventerrein in werking zal worden gezet. De omwonenden vrezen met name geluidsoverlast als er […]
  • Frans Koop in Radioportret6 oktober 2016 Frans Koop in Radioportret Hij is bekend van zijn tandartsenpraktijk en zijn voorliefde voor oude auto's Frans Koop, geboren in Enschede, had jaren een praktijk in Goor maar sinds vorige week heeft hij de zaak over […]
  • Geslaagde seniorenbingo op ’t Doesgoor26 juni 2014 Geslaagde seniorenbingo op ’t Doesgoor Op Schoolfeestdonderdag vond er een geslaagde bingo voor senioren plaats bij Wijkvoorziening 't Doesgoor. Met een opkomst van bijna twintig mensen werd er twee uur lang bingo gespeeld. Er […]
  • Welkomstpakket voor nieuwe Hof-inwoners8 juni 2020 Welkomstpakket voor nieuwe Hof-inwoners Ruim 200 nieuwe inwoners uit Goor en de overige kernen van de Hof hebben vandaag via de post een welkomstpakket ontvangen om kennis te maken met de gemeente. Het ontvangstpresent voor […]
  • Groene loper krijgt subsidie voor eetbaar groen17 september 2021 Groene loper krijgt subsidie voor eetbaar groen De Groene Loper Hof van Twente is één van de tien organisaties die subsidie heeft gekregen om te komen tot meer eetbaar groen. De Provincie Overijssel heeft daarvoor in totaal 50.000 euro […]