Twenthe II blijft op koers voor de dubbel

Twenthe II heeft vandaag op knappe wijze beslag gelegd op de districtsbeker. De formatie van Henk Ringersma zegevierde over Enter. Op het complex van Tubantia in Hengelo werd het 3-1 voor Twenthe. Volgende week kan de ploeg ook nog het kampioenschap in de vierde klasse behalen. Dan speelt Twenthe II de beslissingswedstrijd tegen Bentelo en kan het voor de tweede keer in successie de titel pakken. Het zaterdagteam van Twenthe verloor de bekerfinale gisteren. Na strafschoppen was PH uit Almelo te sterk. D1 van de Tricolores ging met 3-1 onderuit in de bekerfinale.

boggtfzccaeryzy.jpg-large

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Opnieuw rood Middelesch bij remiserend GFC15 september 2013 Opnieuw rood Middelesch bij remiserend GFC GFC heeft opnieuw de punten moet delen in de vierde klasse B. En wederom moest Tim Middelesch vroegtijdig het strijdtoneel verlaten. Waar de ploeg vorige week met Wilhelminaschool de […]
  • Olympia blijft zegevieren in 1e klasse24 maart 2014 Olympia blijft zegevieren in 1e klasse De tafeltennisheren van Olympia blijven verrassend goed presteren in de eerste klasse. Lijfsbehoud is het doel voor de Goorse equipe, maar inmiddels staat Olympia op een knappe tweede […]
  • 25 maart 2013 Schwirtz en Waszink in de prijzen De Goorse judoka's Twan Schwirtz en Carmo Waszink hebben afgelopen zaterdag een gouden medaille behaald bij het tweede internationale judotoernooi in Almelo. Schwirtz zegevierde in de […]
  • Horselenberg trainer van Twenthe II26 maart 2014 Horselenberg trainer van Twenthe II Peter Horselenberg is volgend jaar opnieuw in een andere functie te bewonderen bij zijn club vv Twenthe. De voormalig voorzitter, oud-aanvoerder van het eerste elftal en huidig bestuurslid […]