Vrijwilligers gezocht voor Wheehof

Carint is voor woonzorgcentrum De Wheehof in Goor op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het bereiden en serveren van maaltijden voor de bewoners voor één van de woongroepen. Carint zoekt mensen die van 16.00 tot 19.00 uur beschikbaar zijn en hygiënisch kunnen werken. Daarnaast zijn sociale vaardigheden in de omgang met de bewoners een pré. Voor meer informatie is er een mailadres beschikbaar. Bellen kan met 06-34362260.

wheehof

Gerelateerde berichten

  • FC Twente Vrouwen bij vriendinnendag GFC3 juni 2017 FC Twente Vrouwen bij vriendinnendag GFC De connectie van Goor met de regionale voetbaltrots FC Twente is dit jaar wel heel zichtbaar. Na de aankondiging dat de eredivisieclub het voorseizoen opent met een wedstrijd tegen GFC en […]
  • Gretig Hector verrast slap Twenthe4 september 2011 Gretig Hector verrast slap Twenthe Hector heeft vandaag  verrassend de stadsderby gewonnen van vv Twenthe. De ploeg van trainer Wim Woeltjes won op een drukbezocht sportpark Doesgoor dankzij een doelpunt van Rick Biesemaat. […]
  • Voetbal op kunstgras gaat gewoon door, ook bij Twenthe30 november 2016 Voetbal op kunstgras gaat gewoon door, ook bij Twenthe Voetbalvereniging Twenthe ziet nog geen reden het voetballen op kunstgras te verbieden. De gemeente en de club zeggen hoe dan ook eerst de uitslag van het onderzoek van het RIVM af te […]
  • Twenthe en Neede in balans22 september 2019 Twenthe en Neede in balans Twenthe Goor heeft een punt overgehouden aan de opening van het seizoen. Op het eigen complex werd het 1-1. De goals vielen in de eerste en laatste minuut. Koen Morsink was in de opening […]
  • Groene Pluim voor Silvia Lotte8 mei 2018 Groene Pluim voor Silvia Lotte De Groene Pluim gaat dit jaar naar Silvia Lotte van Ayurveda Twente. De Groene Pluim is een rondreizend kunstwerk dat steeds wordt doorgegeven aan iemand die volgens de huidige bezitter […]