Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen

In de categorie vermiste artikelen vandaag een sleutelbos. Marinus Kleinsman verloor vorige week onder andere zijn auto- en huissleutels. “Het meest waarschijnlijk ben ik ze kwijtgeraakt tussen de wijk Heeckeren, Zeldam en Delden. Ik was op dat moment met de fiets richting Hengelo. Aan de bos zit ook een plaatje van de Rabobank”, aldus Kleinsman. De vinder kan zich melden via 06-40191301.

Gerelateerde berichten

  • Fototoestel verloren bij het kanaal18 januari 2012 Fototoestel verloren bij het kanaal In de categorie vermiste artikelen deze week een fotocamera. “Afgelopen zondag ben ik mijn fototoestel een Sony DSC-H55 verloren aan de waterkant of parkeerplaats bij een bankje achter het […]
  • Sleutelbos ontvreemd op tennispark4 december 2011 Sleutelbos ontvreemd op tennispark De Lief- en Leedredactie kreeg een mailtje binnen van één van onze vaste bezoekers die een sleutelbos is kwijtgeraakt: Vrijdagavond 2 december is uit de kleedkamer van de tennisvereniging […]
  • Kijk en oordeel…3 november 2020 Kijk en oordeel… Op aanraden ben ik er afgelopen weekend eens voor gaan zitten om de documentaire 'Cannabis' te bekijken. 'Cannabis' is een zes-delige documentaireserie, uitgezonden door de NPO, waarin de […]
  • Met spoed kamer gezocht in Goor5 april 2012 Met spoed kamer gezocht in Goor De lief- en leedredactie kreeg een wanhopige mail toegestuurd. Iemand is dringend op zoek naar een kamer in Goor. Dringend ben ik op zoek naar een gezellige kamer in ons prachtige Goor. […]
  • Sleutelbos gevonden bij SV Hector (Update)22 januari 2013 Sleutelbos gevonden bij SV Hector (Update) Ben heeft vanmorgen een sleutelbos gevonden op de parkeerplaats bij het Hector veld. Aan de bos zit een groen-geel label en een keycord. De eigenaar kan met Ben contact opnemen via […]