Stoevelaar zoekt vrijwilligers dagvoorziening

De Stoevelaar is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de dagvoorziening. Bij Binnenhof moeten vrijwilligers zich inzetten voor ouderen die nog zelfstandig wonen. De taken bestaan uit het zetten van koffie, afwassen, gezelligheid bieden en de begeleiding tijdens maaltijden. Voor meer info kunt u zich wenden tot de dagvoorziening bij de Stoevelaar, die van maandag tot en met donderdag is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Of neem contact op met Mayke Wijlens, te bereiken op telefoonnummer 0547-386771, of via mail dagverzorging.stv@nullcarintreggeland.nl.

Stoevelaar

Gerelateerde berichten

  • Wes van Leeuwen op weg naar NK en WK14 oktober 2013 Wes van Leeuwen op weg naar NK en WK Wes van Leeuwen uit Goor is tweede geworden in het algemeen klassement van het zogenoemde AK fietscross afdeling Noordoost. Het jonge BMX-talent was de opeennabeste na 8 wedstrijden […]
  • De kilo’s moeten er weer af3 januari 2015 De kilo’s moeten er weer af De voetballers van Twenthe en GFC moeten na de kerstdis en de oliebollen tijdens de nieuwjaarsreceptie weer volop aan de bak. Morgen staat voor hen de nieuwjaarsloop op de rol. Na de […]
  • Onvoldoende voor Bijleveld5 april 2019 Onvoldoende voor Bijleveld Ze wordt geroemd doorgaans om haar leiderschap en doortastendheid maar het is voor de Goorse minister van defensie, Ank Bijleveld, niet allemaal goud wat er blinkt. Het Defensiepersoneel […]
  • Inloopmiddag Vrouwen van Nu31 augustus 2010 Inloopmiddag Vrouwen van Nu Op donderdag 2 september organiseert de 'Vrouwen van Nu', afdeling Goor, een inloopmiddag in De Klokkenkamp. De middag is de start van het nieuwe seizoen. Onder het genot van een kopje […]
  • Computerstoring gemeente voorbij19 september 2012 Computerstoring gemeente voorbij De computerstoring in het gemeentehuis in Goor is verholpen. Door de malheur was de gemeente Hof van Twente gisteren telefonisch de hele dag niet bereikbaar. Aanvankelijk leek het probleem […]