Marloes zoekt haar titanium-armband

Marloes is haar armband verloren en vraagt de Goorsnieuws-lezers om haar te helpen deze weer in bezit te krijgen: “ik ben naar de creatieve dag geweest bij De Pot in Markelo. Van daaruit ben ik teruggelopen naar Goor langs de Goorseweg. In Goor heb ik in het centrum een aantal boodschappen gedaan. Bij thuiskomst merkte ik dat ik mijn armand niet meer om had. Het is een titanium-armband van het merk Boccia. Ik ben erg gehecht aan de arband en wil deze graag weer terug”; aldus Marloes, die uw tips graag tegemoet ziet. U kunt Marloes bereiken via telefoonnummer 0547-388913.  

jb armband marloes

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • 6 mei 2012 Smidse-Pinguin spoorloos… Paniek bij Bar Bistro D'Olde Smidse. De huispinguin die sinds de komst van de IJscobar zijn intrek had genomen in het voorste deel van het horeca-etablissement, is spoorloos verdwenen. […]
  • Met spoed kamer gezocht in Goor5 april 2012 Met spoed kamer gezocht in Goor De lief- en leedredactie kreeg een wanhopige mail toegestuurd. Iemand is dringend op zoek naar een kamer in Goor. Dringend ben ik op zoek naar een gezellige kamer in ons prachtige Goor. […]
  • Mercedes beschadigd aangetroffen, dader(s) gezocht29 oktober 2015 Mercedes beschadigd aangetroffen, dader(s) gezocht Ricardo kon zijn ogen niet geloven toen hij afgelopen zaterdagmorgen zijn op Het Jannink geparkeerde Mercedes aantrof met aanzienlijke schade. Het rechterportier en voorspatbord waren […]
  • Sleutelbos gestolen in de Bruijnstraat (Update)30 juni 2015 Sleutelbos gestolen in de Bruijnstraat (Update)   "Wie kan mij helpen mijn sleutelbos terug te vinden", zo bericht Astrid aan de redactie. "Afgelopen zondag gingen mijn kinderen nog even voor de optocht een balletje trappen op […]