Waterschappen op zoek naar waterwinningslocaties

alt

Natuur en Milieu Overijssel vraagt inwoners van Goor om mee te praten over een nieuwe locatie voor de drinkwatervoorziening. Voor het einde van 2014 moeten de provincies Overijssel en Gelderland een besluit nemen over 5 mogelijke waterwinningslocaties waarvan er één net buiten Goor ligt. De beoogde locatie ligt tussen de Herikerberg en het Twentekanaal (zie kaart).

In totaal moeten de locaties 7 miljoen kubieke meter per jaar opleveren. Geïnteresseerden zijn uitgenodigd bij zalencentrum De Bebsel. De eerste bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 24 juni tussen 14:00 en 17:00. De tweede bijeenkomst is op dinsdag 8 juli tussen 14:00 en 17:00.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeest wil renovatie vertragen13 maart 2010 Schoolfeest wil renovatie vertragen Het Schoolfeestbestuur vreest de renovatie van de Irisstraat en de Stationslaan. Als de werkzaamheden volgens plan nog voor de zomer beginnen moet de opstelling en de start van de […]
  • Kleuterkerk Petrus en Paulus zondag10 april 2014 Kleuterkerk Petrus en Paulus zondag De Kleuterkerk in Goor heeft zondag ook weer haar deuren geopend. In de Petrus en Pauluskerk wordt het verhaal over de stad Jericho voorgedragen. Daarnaast wordt er ook gekleurd, gezongen […]
  • Openingstijden telefonische OV-spreekuren verruimd11 februari 2021 Openingstijden telefonische OV-spreekuren verruimd De telefonische spreekuren voor 55-plussers, die meer willen weten over reizen met het openbaar vervoer, zijn verruimd. Dit omdat de inloopuren vanwege corona zijn geannuleerd. Wie […]
  • Voorbereiding internationaal jeugdtoernooi in volle gang, doorgaan wel onzeker1 september 2020 Voorbereiding internationaal jeugdtoernooi in volle gang, doorgaan wel onzeker Het is vanwege de Coronaregels nog niet helemaal duidelijk of het jaarlijkse internationale GFC C-jeugdtoernooi door kan gaan. Toch is er goede hoop en zijn de voorbereidingen getroffen […]
  • Olympia 5 grijpt kampioenschap22 april 2012 Olympia 5 grijpt kampioenschap Het vijfde team van tafeltennisvereniging Olympia heeft vandaag beslag gelegd op de titel. Het team bestaande uit Kevin Vrielink, Chris van Sermond, Bas Steenbergen, Gerrit Hofhuis en Jan […]