Schoolfeestkrant met speciale Relliebijlage uitgereikt

uitreikingkrant

Fons Reuver en Gerrit Verdriet hebben het eerste exemplaar van de vijfde editie van de Schoolfeestkrant ontvangen. Het guitige duo komt uitgebreid aan bod in de nieuwe Schoolfeestkrant, die is uitgegeven door de redactie van Goorsnieuws.nl. Dit jaar bevat de Schoolfeestkrant een speciale Relliebijlage. De Rellie viert dit jaar haar 65-jarig jubileum en heeft grotendeels zelf een speciale editie samengesteld. Reuver en Verdriet ontvingen de krant in de Tent, die al klaar lijkt te zijn voor komend weekend. De bouw loopt mooi op schema. De Schoolfeestkrant valt de komende dagen bij elk Goors huishouden op de deurmat. De Schoolfeestkrant en de Relliekrant zijn ook online te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Gedichtje voor Bennie en Hennie…20 december 2019 Gedichtje voor Bennie en Hennie… Bennie en Hennie Hallie zijn 40 jaar getrouwd. Feest dus op 't Gijmink en een inspiratie voor 'buurtdichter' Eemann Wilkes... In de buurt graag gezien. En op elk feestje bovendien. […]
  • Nick Pijfers mag bij FC Twente blijven8 juni 2009 Nick Pijfers mag bij FC Twente blijven Heeft Goor haar nieuwe André Karnebeek op dit moment rondlopen op de gewijde grond van ’t Piepwillemke? Op die vraag zal over een aantal jaren uitsluitsel komen. En hoewel de weg nog […]
  • Overijsselse Molendag bij Braakmolen9 september 2010 Overijsselse Molendag bij Braakmolen Bij de Braakmolen in Goor zijn aanstaande zaterdag diverse activiteiten. Zaterdag is het namelijk Overijsselse Molendag. Om 10.00 uur zal de heer Terra uit Goor, modelbouwer en […]
  • Luchtballon landt midden in woonwijk (met video)20 augustus 2011 Luchtballon landt midden in woonwijk (met video) Een heteluchtballon is vanavond rond 19:15 midden in de woonwijk Hiltjesdamhof geland. De ballon zat al geruime tijd boven Goor maar door gebrek aan wind waren ze genoodzaakt de landing […]
  • ‘Gait Pieffers’ stopt na 46 jaar4 mei 2009 ‘Gait Pieffers’ stopt na 46 jaar Je hoort het bijna niet meer: Iemand die meer dan 45 jaar achter elkaar aan het werk is geweest. Wat bijna een unicum is ? Meer dan 46 jaar bij hetzelfde bedrijf. En dus is Gerrit Pijffers […]