Vrouw ramt auto’s en huis

Een bejaarde vrouw uit Markelo is vanmiddag op de Markeloseweg onwel geworden en van de weg geraakt. Ze raakte een geparkeerde motor, twee auto’s en kwam tot stilstand tegen een woning. Daarvan is de pui ontzet. De vrouw is uit haar auto geknipt door de brandweer en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Ze zegt een volledige black out te hebben gehad.

Bewoners van de Markeloseweg klagen al geruime tijd over onveilige verkeerssituaties en voerden daar al eerder actie tegen. Volgens de aanwonenden wordt er vaak veel te hard gereden. De gemeente meent dat er sprake is van incidenten. “Nu is de maat dus echt vol.” zegt een bewoner. “Dit bewijst toch dat er echt wat moet gebeuren.” Het is overigens niet bekend of de vrouw ook te hard heeft gereden.


De groene auto is tegen de gevel aangereden en is achterlangs op zijn huidige
plek terecht gekomen. Daarbij zijn enkele auto’s en een trike beschadigd geraakt.

 
 De brandweer heeft het slachtoffer bevrijd.


De bewoners zijn ontevreden over de huidige verkeerssituatie.

Gerelateerde berichten

  • GFC heeft geen moeite met Lettele31 maart 2019 GFC heeft geen moeite met Lettele GFC is nog altijd ongeslagen in het nieuwe kalenderjaar. Tegen VV Lettele kwam de equipe van Romano Lammertink al vroeg op voorsprong. Olaf Siegers werd onderuitgehaald in het […]
  • Groot deelnemersveld Ronde van Goor8 augustus 2013 Groot deelnemersveld Ronde van Goor De Ronde van Goor, die aanstaande zaterdag tijdens de Nacht van Goor verreden wordt, mag rekenen op een groot en sterk deelnemersveld. Voor de elitewedstrijd hebben zich al ruim zeventig […]
  • Westerik transformeert ’t Centrum naar Café Johnys24 februari 2015 Westerik transformeert ’t Centrum naar Café Johnys De geruchten sijpelden al geruime tijd rond, maar de overname is nu daadwerkelijk bezegeld: Café ’t Centrum heeft een nieuwe eigenaar. Gorenaar John Westerik (32) neemt het etablissement […]
  • Oald Goor: Synagoge in de Schoolstraat30 mei 2021 Oald Goor: Synagoge in de Schoolstraat Aan het begin van de vorige eeuw had Goor nog een synagoge rondom het stadshart. Op een van die bijzondere kiekjes in het rijke archief van Oald Goor prijkt dit religieuze huis. Deze kiek […]
  • Hennepkwekerij boven shoarmazaak aangetroffen5 april 2016 Hennepkwekerij boven shoarmazaak aangetroffen Bij de appartementen boven een shoarmazaak in het Goorse centrum is in alle vroegte van de dinsdagochtend een politie-inval geweest. In de ruimtes boven het etablissement aan de […]