Geslaagde seniorenbingo op ’t Doesgoor

Op Schoolfeestdonderdag vond er een geslaagde bingo voor senioren plaats bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor. Met een opkomst van bijna twintig mensen werd er twee uur lang bingo gespeeld. Er waren verschillende prijzen te winnen en een aantal vrouwen zijn erg gelukkig naar huis gegaan. De volgende bingo is op 25 juli om 14.00 uur.

bingodoesgoor

Gerelateerde berichten

  • Een half miljoen naar Eternit en wat krijgt de rest in Goor?14 juli 2020 Een half miljoen naar Eternit en wat krijgt de rest in Goor? Een bedrag van 495.990 euro voor Eternit, meer dan twee ton voor Mercom en zo’n 44.000 euro voor De Smidse. Dat zijn bedragen die deze willekeurig gekozen bedrijven hebben ontvangen van […]
  • runningtherapie28 april 2013 Training runningtherapie weer van start Op 10 mei starten Esther Exterkate (psycholoog en runningtherapeut) en Leona Aarsen (transformationeel coach en psychosociaal therapeut) in samenwerking met fysiotherapiepraktijk Hof van […]
  • Julia Fay van Bel ziet het levenslicht2 mei 2018 Julia Fay van Bel ziet het levenslicht Pril geluk in huize van Bel, Ben en Johanna zijn 28 april de trotse ouders geworden van een dochter. Ze luistert naar de naam Julia Fay, weegt 3300 gram en is 49 cm lang. 
  • Kinderoptocht gaat door ondanks verwachte hitte27 juni 2019 Kinderoptocht gaat door ondanks verwachte hitte Er is binnen het Schoolfeestbestuur en de leden van de optochtcommissie even over gesteggeld maar uiteindelijk is besloten om de kinderoptocht toch door te laten gaan. Dit ondanks de […]
  • Voetbalplaatjesactie bijna ten einde, drukbezochte ruilbeurs27 januari 2018 Voetbalplaatjesactie bijna ten einde, drukbezochte ruilbeurs Een drukte van belang vanmiddag bij kinderboerderij 't Kukelnest. Daar was de laatste ruilmiddag voor spaarders van de Goorse voetbalplaatjes van Albert Heijn Brandenbarg. De actie waarbij […]