Nostalgische avond in de tent…

Het was een avond vol sentimenten en een Goorse muziekreunie pur sang. Het afscheid van de Travelin’ Band werd in een bomvolle tent opgeluisterd door muzikanten van de oude stempel en het eerste uur. Zo traden vanaf half elf de acht leden van het toenmalige Twente Combo op. Een in de jaren zestig en zeventig landelijk bekende band. Veel ouderen stonden daarom ook op dat moment vooraan. Daarna was het de beurt aan de Travelin’ Band van het eerste uur. De tieners van toen zijn nu veertigers en lieten zien niet aan kracht te zijn verloren. Als laatste nummer speelden ze ‘Schoolfeest  in de hemel’ wat de nodige emoties los maakte. Daarna pakte de huidige formatie het op met een spetterend en laatste optreden. ‘Dank jullie wel!’ schreeuwde zanger Ramon Freriksen. “Dit is het mooiste podium van Nederland”. Foto’s op onze speciale fotosite.

twentecombo1sf14

Het Twente Combo in actie met de excelerende zanger Tom Magnin (r)

Gerelateerde berichten

  • Droomdebuut in de Tent voor PPM Showband24 juni 2017 Droomdebuut in de Tent voor PPM Showband Na de snikhete openingsavond was op de tweede avond uitstekend toeven in de Tent. En de PPM Showband kan terugkijken op een verdienstelijke vuurdoop. De gelauwerde band heeft al nodige […]
  • Spetterende generale Twente Combo26 mei 2014 Spetterende generale Twente Combo Het was het feest der herkenning gistermiddag in de zaal van camping Bomans, net buiten Goor. Het roemruchte Twente Combo bracht daar de voorpremière van het optreden eind juni in de tent […]
  • 24 april 2014 Reünie-optreden Twente Combo tijdens Schoolfeest De legendarische Goorse band Het Twente Combo komt aankomend School-en Volksfeest nog één keer bij elkaar voor een uniek optreden. De band werd oorspronkelijk in 1964 opgericht en was in […]
  • Bomvolle zaterdagavond met een Goors muzikaal randje28 juni 2015 Bomvolle zaterdagavond met een Goors muzikaal randje Het is elk jaar veruit de drukst bezochte avond en dat is deze editie niet anders. De zaterdagavond van het School-en Volksfeest was weer bomvol. Veel jongeren uit omliggende plaatsen […]
  • Ook de jeugd vermaakt zich tijdens Schoolfeest26 juni 2016 Ook de jeugd vermaakt zich tijdens Schoolfeest De avond voor de jongeren uit Goor en omgeving was er een om in te lijsten. Traditiegetrouw veel mensen van 'buiten' maar erg gezellig. En dat kwam niet in de laatste plaats door de band. […]