Poes Josje vermist vanaf Nijverheidsweg (Update)

Poes Josje is afgelopen week alleen op pad gegaan en tot heden nog niet teruggekeerd op haar honk aan de Nijverheidsweg. Heeft u haar gezien of weet u waar ze is, dan graag uw reactie naar telefoonnummer 06-22968921.

Update: Poes Josje heeft de weg naar huis weer gevonden en ligt weer veilig op haar dekentje. 

jb poesjosje

 

Gerelateerde berichten

  • Sleutel gevonden bij De Waerdenborch (Update)5 juni 2013 Sleutel gevonden bij De Waerdenborch (Update) Véronie heeft vorige week een sleutel gevonden in de buurt van De Waerdenborch. Ben u uw sleutel kwijt, dan kunt u Véronie bereiken via mail. Update: de sleutel is weer in bezit van de […]
  • Poes Ramses vermist vanaf De Whee31 december 2013 Poes Ramses vermist vanaf De Whee Martin doet via deze weg een oproep om uit de kijken naar zijn poes Ramses. De bruin/zwarte korthaar is verdwenen vanaf de woning aan de Gruttostraat. Heeft u informatie over de […]
  • Poes Tijgertje vermist op het Gijmink17 november 2013 Poes Tijgertje vermist op het Gijmink Poes Tijgertje is nog steeds vermist, nadat ze gisteren niet is teruggekeerd in de woning aan de Berkenstraat. Heeft u Tijgertje gezien of weet u waar ze is, dan kunt u met de eigenaar […]
  • Sparta-fiets gestolen bij C100012 februari 2013 Sparta-fiets gestolen bij C1000 Een vlugge fietsdief heeft maandagavond tussen 19.10 en 19.15 uur toegeslagen, in die korte tijd is bij de C1000 een fiets gestolen. Het is een Sparta Marathon met framenummer sp8080709 en […]
  • jb konijn van kollaan10 oktober 2013 Konijn aan komen lopen Van Kollaan In de Van Kollaan is een konijn aan komen lopen. Voor informatie kan contact worden opgenomen met Annemiek, zij is te bereiken via telefoonummer 06-38302711.