Schoolfeestnieuws in het kort (9)

schoolfeestnieuws

– Tijdens Schoolfeest leven de meeste Gorenaren in een roes. De Gemeente Hof van Twente brengt sommige mensen weer even op aarde: dit weekend viel bij velen de aanslag voor de gemeentelijke belastingen op de deurmat. De meesten blijven onberoerd, zo leren de reacties op Twitter.

– Een hoogtepunt op de donderdagavond was het nummer ‘Schoolfeest in de Hemel’, ook dit jaar weer de lijstaanvoerder van de Schoolfeest Top 25, uitgevoerd door de Travelin’ Band, Bert Eeftink en Paul Schabbink. Een mooie video van dat optreden, dat bij veel bezoekers een gevoelige snaar wist te raken, is hier te bekijken.

– De prijsuitreiking van de optocht begint zoals bekend later door de wedstrijd van het Nederlands Elftal. Oranje speelt vanavond om 18.00 uur de achtste finale tegen Mexico en die wedstrijd is in de Tent op een groot scherm te bekijken. Ook de overige Goorse horeca organiseren iets in verband met Oranje. Aansluitend aan de wedstrijd begint de prijsuitreiking, dus menig Gorenaar hoopt dat Oranje zijn sportieve plicht doet en de wedstrijd binnen negentig minuten beslist.