Goorse clubs opnieuw in vierde klasse B

De Goorse voetbalclubs zijn opnieuw ingedeeld in de vierde klasse B. Dat heeft de KNVB vandaag bekendgemaakt. Er staan dus weer zes derby’s tussen GFC, SV Hector en vv Twenthe op het programma. Verder moeten de Goorse clubs vooral afreizen naar Hengelo en Enschede. Alleen het Deldense Rood Zwart en TVO uit Beckum komen niet uit Hengelo of Enschede. Clubs als SV Enter, SP Lochem en NEO zijn niet opnieuw ingedeeld bij GFC, SV Hector en vv Twenthe. De volledige competitie bestaat uit Avanti W., Barbaros, ’t Centrum, EMOS, Enschedese Boys, GFC, SV Hector, Hengelo, Rood Zwart, TVO, TVV, vv Twenthe, Vosta en Wilhelminaschool.

logosgoorsclubsopgras

Gerelateerde berichten

  • Twenthe mag kilometers maken in derde klasse1 juli 2016 Twenthe mag kilometers maken in derde klasse Ze hadden het wellicht liever anders gezien bij vv Twenthe maar de nieuwkomer in de derde klasse kan duels met streekgenoten als NEO, De Tukkers en SC Enschede vergeten. Promovendus […]
  • Clash Twenthe – Hector weer op de rol20 juni 2011 Clash Twenthe – Hector weer op de rol Het komende voetbaljaar kan de Goorse voetballiefhebber de vingers weer aflikken bij de derby tussen Hector en vv Twenthe. Beide ploegen zijn ingedeeld in de derde klasse A. Hector […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek2 april 2016 Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek Een uiterst interessant voetbalweekeinde voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. Voor vv Twenthe wacht de Hofderby in en tegen Markelo. De Tricolores zijn al weken zonder overwinning […]
  • Zes Goorse derby’s in vierde klasse B21 juni 2013 Zes Goorse derby’s in vierde klasse B GFC, SV Hector en vv Twenthe hebben het getroffen met de indeling van de vierde klasse B. De drie Goorse clubs zijn door de KNVB bij elkaar ingedeeld en daardoor staan er komend seizoen […]