Constantijn neemt afscheid van juf Gretha

De Prins Constantijnschool heeft vanochtend op feestelijke afscheid genomen van juf Gretha Wiggers. Ze werd op het laatste dag van huis gehaald in een fraaie auto om haar te danken voor haar bewezen diensten. Wiggers heeft een nieuwe uitdaging gevonden op de Rank in Hengelo en laatst dus na jaren van trouwe dienst de Constantijnschool achter. In de middag konden ouders onder het genot van een hapje en drankje afscheid van haar nemen.

006-3

Gerelateerde berichten

  • Marieke Meijer kwart eeuw oud24 januari 2015 Marieke Meijer kwart eeuw oud Marieke Meijer viert vandaag haar 25e verjaardag. De sportieve en reislustige Goorse kan zich op gaan maken voor een spetterend feest vanavond. De vriendinnen en familie willen Marieke via […]
  • Wat betekent het regeerakkoord voor de Gorenaar ?12 oktober 2017 Wat betekent het regeerakkoord voor de Gorenaar ? Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe poll op deze site. De laatste enquète ging over de bakken met eetbaar groen in het centrum. Die kunnen niet op veel goedkeuring rekenen. Maar […]
  • nautasteentjes11 juni 2013 Social Sofa’s klaar voor gebruik De laatste steentjes werden symbolisch geplakt door de nieuwe burgemeester Ellen Nauta waarmee de werkzaamheden zijn afgerond. De vijf Social Sofa's zijn klaar en worden op dinsdag 18 […]
  • Hector wint van Heracles in Tukker Cup18 december 2018 Hector wint van Heracles in Tukker Cup Hector heeft het laatste groepsduel in de strijd om de Tukker Cup met 2-4 gewonnen van vijfdeklasser AVC Heracles. In de ploeg van trainer Mark Dijkstra was er een hoofdrol voor de jonge […]
  • Jaimie mag de weg op…29 juli 2011 Jaimie mag de weg op… Jaimie Grouwe is gisteren geslaagd voor haar rijbewijs. En maandag komt naar maanden haar vriend Tim weer terug uit Afghanistan, dus een spannende tijd voor Jaimie. Vanavond gaat de […]