Hector tegen GFC in 2e competitieronde

De beladen Goorse derby tussen Hector en GFC is door de KNVB vastgesteld op zondag 14 september. Twee weken later is op sportpark ’t Doesgoor de andere Goorse derby tussen Hector en Twenthe. Vlak voor de winterstop, op 7 december speelt GFC thuis tegen vv Twenthe. Na de winterpauze is GFC-Hector op 25 januari het eerste Goorse treffen in de vierde klasse B. Twenthe – Hector moet 8 februari worden afgewerkt. De wedstrijd Twenthe-GFC is een van de laatste wedstrijden van het seizoen en staat op de kalender voor 3 mei.

logosgoorsclubsopgras

 

Het seizoen wordt op 7 september geopend met Twenthe-Avanti Wilskracht, GFC-Hengelo en Wilhelminaschool-Hector. Goorsnieuws.nl organiseert ook in het komende jaar weer de contest ‘Derbyplayer of the year’. Daarin wordt over zes derby’s de beste Goorse speler gekozen. Vorig seizoen werd dat Twenthespeler Mark Nijland.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Bijzonder slot in vierde klasse B7 juli 2013 Bijzonder slot in vierde klasse B De KNVB heeft het wedstrijdschema voor het amateurvoetbal bekendgemaakt. In de vierde klasse B treffen vv Twenthe, GFC en SV Hector elkaar. Vooral Hector kent een bijzonder slot van de […]
  • Goorse derby’s op 8 december en 10 mei19 augustus 2019 Goorse derby’s op 8 december en 10 mei De Goorse stadsderby's tussen SV Hector en vv Twenthe in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal, staan gepland voor 8 december en 10 mei. Twenthe degradeerde vorig seizoen uit de […]
  • De druk ligt bij GFC voor Goorse derby22 april 2017 De druk ligt bij GFC voor Goorse derby "Cruciaal is het nog niet" zegt GFC-trainer Romano Lammertink. "Maar we moeten in onze situatie absoluut voor de volle winst gaan, zo simpel is het." aldus de oefenmeester over de belangen […]
  • Hans Mensink rapporteur tweede derby23 september 2014 Hans Mensink rapporteur tweede derby Hans Mensink is de rapporteur in de contest 'Derbyplayer of the Year' bij de tweede Goorse ontmoeting in het nieuwe voetbalseizoen tussen sv Hector envv  Twenthe. De Gorenaar was in de […]