Sabine Bronsvoort viert 40e verjaardag

Oproep voor de “vrijgezelligen” onder ons om even te toeteren voor Sabine Bronsvoort. Vandaag viert ze haar 40e verjaardag. Namens de vriendinnen Maus , Annemiek en Simone voor Sabine de hartelijke felicitaties.

jb sabienbronsvoort

 

Gerelateerde berichten

  • Najaarsmarkt in De Stoevelaar30 oktober 2016 Najaarsmarkt in De Stoevelaar Bij ontmoetingscentrum ‘De Wedde’ in De Stoevelaar is op zaterdag 26 november een gezellige najaarsmarkt. De markt vindt plaats van 15.00 uur tot en met 18.00 uur. Als het u leuk lijkt om […]
  • Duel Hector A1 gestaakt na wanordelijkheden20 september 2015 Duel Hector A1 gestaakt na wanordelijkheden De wedstrijd tussen Hector A1 en Eilermark A1 is gistermiddag twaalf minuten voor het einde van het duel gestaakt na wanordelijkheden op het veld veroorzaakt door spelers van Eilermark en […]
  • Jelle Linthorst viert 25ste verjaardag5 november 2015 Jelle Linthorst viert 25ste verjaardag Jelle Linthorst viert vandaag zijn 25ste verjaardag. De Gorenaar werd daarom gisteravond 'verrast' door zijn vrienden met een pikant spandoek in de voortuin. Jelle wordt via deze weg […]
  • Reünie legt Twenthe op het hakblok5 mei 2019 Reünie legt Twenthe op het hakblok Reünie liet vanmiddag op sportpark De Wildbaan in Borculo geen spaan heel van de hoofdmacht van Twenthe. Vanaf het eerste fluitsignaal nam de gastheer het initiatief en Twenthe stond […]
  • Culinair Plein zorgt voor gezelligheid en volle magen21 september 2014 Culinair Plein zorgt voor gezelligheid en volle magen Het is deze zondag volgens de kalender de start van het herfstseizoen, maar dankzij het ontluikende zonnetje en de opzwepende klanken van de muzikale omlijsting heeft het Culinair Plein in […]