Anita van Assen ziet vandaag Sarah

Ze heeft er lang naar uitgekeken, maar nu is het zover. Anita van Assen tikt vandaag de 50 aan. Namens de familie en vrienden van harte gefeliciteerd en nog veel gelukkige jaren toegewenst.

jb anita v assen

Gerelateerde berichten

  • Sarah vandaag voor Anita Spaay6 maart 2014 Sarah vandaag voor Anita Spaay Zelf houdt ze het graag op 38 jaar, maar er is ook voor Anita Spaay geen ontkomen aan. Vandaag wordt ze 50 jaar en de familie vindt dat dit gevierd mag worden. Onder het motto "op naar de […]
  • 11 januari 2012 Marietje van Koolwijk ziet Sarah "Ze hoort er nu ook bij", krijgt de lief- en leedredactie in de mailbox. Marietje van Koolwijk is vandaag namelijk 50 jaar geworden en hoort nu ook bij de club van 50. De kinderen, familie […]
  • Sarah reikt Anita Krul de hand8 januari 2016 Sarah reikt Anita Krul de hand In de bloei van haar leven moet Anita Krul vandaag Sarah de hand geven, de Goorse viert haar 50ste verjaardag. Namens de familie en de buren zijn er voor Anita de hartelijke felicitaties. […]
  • Ingrid Eijkelenkamp vandaag 50 jaar7 augustus 2013 Ingrid Eijkelenkamp vandaag 50 jaar Ingrid Eijkelenkamp ziet vandaag ook Sarah. Gisteren hebben de familie en vrienden de tuin versierd en alvast de warming-up gedaan voor het feest dat aanstaande zaterdag wordt gevierd. […]
  • Candi ziet Sarah30 januari 2012 Candi ziet Sarah Candi is vandaag 50 jaar geworden. De familie, vrienden en buren willen Candi een hele fijne verjaardag wensen. Rozen, rumbonen en rode wijnGoed ik mag dan nu wel 50 zijn Maar ik weet […]