Vergulde speld voor 60 jaar tapdienst

Wim Burggraaff heeft in het afgelopen weekeinde een speciale vergulde Schoolfeestpenning gekregen uit handen van Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink. De Gorenaar zou dit jaar voor de 60e keer actief zijn als vrijwilliger maar hij werd eerder dit jaar getroffen door een hersenbloeding. In verzorgingstehuis Sint Elizabeth in Delden kreeg de ex-melkman een vergulde penning voorzien van het cijfer 60 en zes diamantjes. Tijdens de uitreiking was ook oud-Schoolfeestbestuurder Gerrit Wissink. Hij was samen met Burggraaff Rellielid van het eerste uur. De vrouw van Wim Burggraaff, Dineke, werd tijdens het Schoolfeest ook al gehuldigd. Zij voor een halve eeuw trouwe dienst.

jubileumburggraaff

Gerelateerde berichten

  • Snelprater rennend door Goor30 oktober 2015 Snelprater rennend door Goor Cabaretier Dolf Jansen nam het er vanmiddag even van en ging lekker hardlopen door het Goorse centrum en richting het buitengebied. De fervente hardloper liep samen met Reggehof-directeur […]
  • Puntdakschool loopt voor het Rode Kruis15 september 2014 Puntdakschool loopt voor het Rode Kruis Voor de leerlingen van de Puntdakschool in Goor is komende donderdag een sponsorloop georganiseerd, waarbij de opbrengst ten goede komt aan Het Rode Kruis. De kinderen gaan geld bij elkaar […]
  • Hoedenplank gevonden op Julianaplein6 januari 2013 Hoedenplank gevonden op Julianaplein Zaterdagavond is op het Julianaplein een hoedenplank gevonden, die tijdens het vervoer van goederen uit een auto is gevallen. Het gaat vermoedelijk om een donkerrode Ranult Kangoo die, met […]
  • Nepalese zilversmid bij Wereldwinkel27 mei 2019 Nepalese zilversmid bij Wereldwinkel Wereldwinkel Goor organiseert komende woensdag, 29 mei, een sieradenpresentatie met als speciale gast de Nepalese zilversmid Dambar. Hij zal van 10:00 uur tot 17.00 uur de door hem en […]
  • Bepleiter Cannabis in Hofstreek Portret13 maart 2015 Bepleiter Cannabis in Hofstreek Portret Bart Hissink is komende zondag te gast in het radioprogramma ‘Portret’ van Hofstreek FM. De oud-rallycoureur en navigator werd twee weken gelanceerd als één van de ambassadeurs van de […]