Noodbrug zorgt voor verbinding ’t Stedeke en Goor

Tijdens deze komkommerperiode is het voor de redactie van Goorsnieuws.nl weleens fijn om weer af te dalen in de kelder met fraaie kiekjes uit het verleden. Zo vond we in de koffer van het Goorsch Historisch Museum deze prent van de noodbrug over het Twentekanaal. Aan de Diepenheimseweg diende vorige eeuw tijdelijk een noodbrug om vervoer tussen Diepenheim en Goor mogelijk te maken. Hebt u nog fraaie beelden uit het verleden, deel deze dan via redactie@nullgoorsnieuws.nl 

noodbrug

Gerelateerde berichten

  • Grote Paasshow bij Van Erp Auto’s30 maart 2013 Grote Paasshow bij Van Erp Auto’s Van Erp Auto's & Campers houdt komende maandag, op Tweede Paasdag, een grote autoshow. Alleen op deze dag worden alle auto's afgeleverd met een nieuwe APK-keuring, een onderhoudsbeurt, […]
  • Culinaire hoogstandjes op koopzondag13 september 2015 Culinaire hoogstandjes op koopzondag Vier gangen, drie dranken en bovenal het beste wat de Goorse horeca-ondernemers in huis hebben. Ook de derde editie van het Culinair Plein in het stadshart was weer een feest voor de […]
  • Papiervrijwilligers luiden noodklok6 december 2012 Papiervrijwilligers luiden noodklok De vrijwilligers die zich bezighouden met de inzameling van oud papier zijn het zat dat er steeds meer afval wordt gedumpt bij de containers die tegenwoordig op een terrein aan de van […]
  • GFC op weg naar nacompetitievoetbal12 april 2015 GFC op weg naar nacompetitievoetbal GFC heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de jacht op een plek in de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. De ploeg klopte in Enschede TVV met 1-2 en boekte daarmee de […]
  • Beveiliger bedreigd, maar voorkomt inbraak9 maart 2012 Beveiliger bedreigd, maar voorkomt inbraak Een beveiliger heeft donderdagavond rond 22.00 uur drie inbrekers overlopen bij een technisch bedrijf aan de Breukersweg in Goor. De 23-jarige beveiliger zag dat een hek rond het bedrijf […]